|

Hooikoortstip: Smeer je neus in

De Berk en Els staan weer in volle bloei,wat voor veel mensen tot hooikoortsklachten leidt. Heb je een pijnlijke keel, voel je je moe en rillerig en zit je neus vol? Laat je eens testen op hooikoorts, vraag de dokter antihistamine en probeer onze hooikoortstips

Tips bij hooikoorts van ervaringsdeskundigen

Hooikoorts komt voor bij 20% van alle Nederlanders en is een gemene allergie die als je die niet serieus neemt kan uitmonden in astma. Hooikoorts gaat vaak samen met voedselallergie. Na jaren ervaring heeft onze redactie tips, tricks, leuke ideeën en goede smoezen verzameld om een leukere lente en zomer te hebben. En ik deel deze hooikoortstips graag met je!
hooikortsallergie

Vaseline is je beste vriend

Koop een tube Vaseline en stop die in je handtas. Smeer om de paar uur een klein beetje vaseline in je neus en er komen een stuk minder pollen je lijf binnen.

Heb je ook hooikoorts? Mail me jouw tip, hoe klein ook! redactie@airmagazine.nl

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on april 25 2013. Filed under Featured, Health, Hooikoortstips. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid