|

Joline Jolink goes Rotterdam

Het gaat fantastisch met Joline Jolink en met haar twee grote liefdes: vriend Peter en hond Zoef. Onlangs opende de ontwerpster een permanente winkel aan de Rotterdamse Binnenweg. Een dynamische straat, met bijzondere mode- en lifestyleadressen, die weleens dé shop-hotspot van Nederland zou kunnen gaan worden.

Housewarming nieuwe Jolink winkel in Rotterdam

Offline en online gaan perfect samen, weet Joline Jolink. Dus had ze naast haar webshop www.jolinejolink.com een winkel in de Negen Straatjes in Amsterdam. Die ze verruilde voor een onderkomen aan de Rotterdamse Nieuwe Binnenweg. Joline, tijdens de feestelijke opening: “Ik ben dolblij met deze locatie. De nieuwe winkel is ruimer van opzet, daardoor komen mijn ontwerpen beter tot hun recht. Bovendien is dit een geweldige straat, met unieke winkels, een divers publiek en een fantastische underground feel.” Rotterdam is net zo in haar nopjes met de ontwerpster, die bekendstaat vanwege haar sportieve chic: burgemeester Aboutaleb stuurde haar een ‘fijn dat je er bent’-brief en wethouder Karakus verzorgde hoogstpersoonlijk het welkomstwoord tijdens de opening.  Met haar stijlvolle easy to wear-creaties past Joline dan ook perfect in de stad, die net zo no-nonsense, sterk en karakteristiek als haar creaties is.

Joline Jolink, Nieuwe Binnenweg 82, Rotterdam

peter-fierant-airmagazine

peter-fierant-airmagazine

peter-fierant

peter-fierant-airmagazine

peter-fierant

peter-fierant-airmagazine

peter-fierant-airmagazine

peter-fierant-airmagazine

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.
Posted by on oktober 20 2013. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, Fashionnews, Featured. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid