|

Samenwerking Laduree met Uniqlo

Ladurée is bijna net zo bekend om zijn verpakkingen als om zijn macarons. Maar goed nieuws, nu kun je door een samenwerking met Uniqlo eindelijk kleding kopen in Ladurée stijl.

macarons-laduree-drawingsMacaron print op je t-shirt

Het beroemde Franse patisseriemerk Ladurée, bekend van de heerlijke macarons,  is een samenwerking aangegaan met het hippe japanse merk Uniqlo. De mini collectie bestaat uit  t-shirts voor meisjes en voor vrouwen in macaron- like pastel kleuren. De bekende illustraties die je al van de Ladurée verpakkingen kent zoals het zwarte katje, de French bull en de religieuse en macarons in aquarel sieren de shirts.

Uniqlo helpt tsunami slachtoffers

Het Japanse Uniqlo werkt samen met het ook in Japan razend populaire Ladurée om geld in te zamelen voor de kinderen die nog steeds hulp nodig hebben vanwege de verwoestingen die de tsunami verorzaakte. De Ladurée x Uniqlo shirts zijn $24,90 en te koop in de Uniqlo winkels in o.a. Parijs en Londen.

Posted by on mei 1 2013. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, Fashionnews, Featured. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

GezondheidGezondheid