|

De 10 days challenge

Michelle Obama draagt haar Prabal Gurung jurk met Pasen 20123 gewoon weer,ook al werd ze er al in op de foto gezet toen ze voormalig President George W. Bush en First Lady Laura Bush in het Witte Huis verwelkomde. Voor een keertje kan dat best, in huize Obama heeft niemand een 10 days challenge nodig. Maar heb jij nou wel altijd dat je alleen de bovenste paar shirtjes uit je kast draagt en er pas na maanden er achter komt dat de rest van je kast ook heel leuk is? Er zijn meer mensen met dit probleem, zo wordt Beyonce voortdurend gespot in haar Marant sneaker wedges en daarom is er nu een nieuwe uitdaging verzonnen: de 10 days challenge!

Wat is de 10 days challenge?

De 10 days challenge is een uitdaging waarbij je met jezelf afspreekt om 10 dagen lang iedere dag iets anders aan te trekken. Het is binnen die 10 dagen niet toegestaan om meerdere keren hetzelfde kledingstuk aan te trekken, ook niet als je het anders combineert. Schoenen, panty’s, ondergoed, jassen en topjes of shirts die niet te zien zijn (om het geheel nog warm te houden) horen hier niet bij. Het leukste is als je deze uitdaging aangaat met een vriendinnengroep, niet alleen om elkaar te controleren maar ook om nieuwe inspiratie op te doen!

Waarom is het een leuke uitdaging?

Uit onderzoek is gebleken dat de gemiddelde vrouw zo’n 10% van de kleding uit haar kast ook werkelijk draagt, terwijl de overige 90% echt niet veel minder leuk is! Het is zonde om maar zo weinig van je aankopen te laten zien en deze challenge is dus een super leuke manier om nieuwe combinaties te maken die je voortaan vaker aan kan doen.

marc-jacobs-natasha-classic-q-bag


Uitgebreide variant

Om het nog wat lastiger te maken kan je extra regels bedenken:
Zo kan je afspreken om binnen de 10 dagen niet meerdere keren dezelfde kleur aan te hebben.
Wat ook leuk is, als je het met een vriendinnengroep probeert, elkaar iedere dag een foto van je outfit te sturen.
Voor de die-hard schoenenfans valt er te proberen om niet meerdere keren dezelfde  schoenen aan te trekken.
Om de outfits spontaan te houden is het ook leuk om niet van te voren al 10 setjes te maken, maar de avond van te voren pas te kijken wat je nog meer in je kast hebt hangen (en voor de chaoten onder ons: de ochtend zelf).

beeld: Weheartit

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?  Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on april 1 2013. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, Fashionnews, Featured. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “De 10 days challenge”

  1. Ook leuk: een vriendin of buurvrouw setjes laten maken.

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021