|

Moe? Met deze trucs zie je er uitgeslapen uit

Last van een herfstdip? Met deze beauty tips tover je je vermoeide ogen om in een stralende blik.

Frisse look zonder make-up

Leg twee lepels voor een uurtje in de vriezer. Zijn ze ijskoud, wrijf ze dan met de bolle kant zachtjes over de huid rondom je ogen heen. Beweeg daarbij steeds naar de zijkanten van je gezicht, dus naar buiten toe. Laat de bollingen van de lepels daarna nog even op je gesloten ogen rusten.

Neem een plastic ziplock bag en doe daar ijskoud water in (gooi er eventueel wat ijsklontjes bij). Leg het (goed gesloten!) zakje op je dichte ogen voor een à twee minuten.
beyonce-unwerth-totalEllen von Umwerth

Make-up trucs voor een wakkere blik

Gebruik onder je ogen een concealer die een tint lichter is dan de rest van je gezicht. Dit verdoezelt donkere kringen en laat je ogen wat meer stralen. Pas wel op dat je niet een té lichte tint gebruikt; dit kan je ziek laten lijken.

Neem een wit oogpotlood of witte oogschaduw. Doe er wat van in je ooghoeken, op je wenkbrauwbot en op het middelste deel van je bovenste oogleden. Veeg het een beetje uit met je vingers, zodat er geen spierwitte vlekken om je ogen te zien zijn. Heb je extreem slaperige ogen, breng dan over het witte wat highlighter aan.

Heel simpel maar ontzettend effectief: kleur je waterlijn in met huidskleurig oogpotlood. Je zult zien dat je er hierna een stuk frisser uitziet.

Krul je wimpers wat meer dan normaal en breng een goede laag mascara aan. Je ogen lijken hierdoor nét wat meer open te staan.

Daar ga je, met een fris, uitgerust gezicht. Uiteindelijk is slaap en rust natuurlijk de enige remedie; een paar nachten goed rusten zal je lichaam pas echt herstellen.

foto:Ellen von Umwerth

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?  Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on oktober 25 2014. Filed under Beauty, beautytips, Fashion/Beauty, Featured. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

GezondheidGezondheid