|

Multichrome metallic nagelak van Artdeco

Artdeco is hier in Nederland een nieuw, chic  make- up merk dat o.a. opvalt door de parfumvrije oogschaduw in mooie verwisselbare doosjes en de fijne metallic nagellak in verschillende opvallende kleuren. Vandaag swatches van de vier nieuwste lakjes .

Art Deco Ceramic Nail Lacquer 273

Zullen we met een lichte kleur beginnen? Art Deco werkt niet met namen voor de lakjes, maar met cijfers. De eerste lak heeft dan de titel ’273′. Ik ben het ondertussen wel gewend van de lichtere lakjes dat deze iets minder goed dekkend werken. Ook in dit geval heb ik van deze nagellak drie laagjes nodig voordat ik het verschil met mijnnagelrand niet te duidelijk meer zie. Alle lakjes uit deze lijn hebben een duidelijke glans in zich, wat hierbij inhoudt dat ze ietwat ‘streperig’ eindigen. Je ziet zeg maar duidelijk hoe de kwast heeft gelakt.

AM-Artdeco273-01

AM-Artdeco273-02Ik vind deze zachte oranje van Art Deco dit best een lief kleurtje. En aangezien semi transparant de  nieuwe trend is, zou je ook erg mooi maar een laagje kunnen opbrengen. Zo heb je een verzorgd uiterlijk, maar valt de kleur het niet te erg op. Misschien wel mooi met Koningsdag, ook gezien het een oranje finish heeft.

 Art Deco Ceramic Nail Lacquer 247

We gaan eens kijken naar een meer roze kleur, nummer ’247′. Het was mij al direct duidelijk dat deze veel beter zou dekken. Na een laagje was ik al bijna tevreden, maar toch een tweede laagje nagellak gebruikt om het echt mooi af te maken. Hierbij zie je ook weer duidelijk hoe ik gelakt heb.

AM-Artdeco247-01

AM-Artdeco247-02
Je ziet op de foto’s al duidelijk dat de Art Deco lak zeer mooi glimt, maar ook dat de kleur heel erg kan verschillen afhankelijk van hoe het licht er op schijnt. Van zeer licht roze naar donkerder roze, en dat op een nagel. Deze roze kleur is denk ik zeer subtiel te gebruiken, hij val niet gigantisch op.

Art Deco Ceramic Nail Lacquer 233

En dan nu, de multichrome nagellak. Dit soort nailpolish heeft eigenlijk meerdere kleurtjes in zich heeft. Deze trend had je jaren terug in autolak, voor bij de Alpha Romeo. Zo is dit bij ’233′ ook het geval. Is het nu groen, of paars, of misschien toch blauw? Ik vind hem in ieder geval super!
AM-Artdeco233-01

AM-Artdeco233-04
Deze lak dekt al netjes na twee laagjes en heeft, net als de andere drie lakjes van Artdeco, een normale droogtijd.  Je ziet de streepjes van het lakken terug, dus lak zo netjes mogelijk, met rechte stroken.

 Art Deco Ceramic Nail Lacquer 246

En als laatst hebben we daar ’246′. Ook dit werkt weer net als Superman, is het een paars, is het een blauw. Of nee wacht, is het toch zeeblauw!? Weer een zeer mooie mono-lak. Hij dekt perfect na twee laagjes, droogtijd is redelijk normaal, en ook hier moet je netjes lakken om zo min mogelijk de streepjes te laten zien. Maar geef toe, hij is toch wel erg mooi en dan vergeef je hem de streepjes.

AM-Artdeco246-01
AM-Artdeco246-02
Ook de kwastjes van de Artdeco nagellak werken prettig, wat ervoor zorgt dat ik het netjes kan opbrengen. De flesjes hebben een net uiterlijk met duidelijk het logo erop. Met een gladde zwarte dop. De dop ligt door het formaat netjes in de hand.
Donderdag vind je op Airmagazine de nailart die ik met deze Art Deco  nagellak maakte.
Beeld  en tekst: Merel Verspuij voor Airmagazine

Aanbevolen artikelen:

Posted by on februari 25 2014. Filed under Beauty, Fashion/Beauty, Featured, product review. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

 Sint 2020 Sint 2020
GezondheidGezondheid