|

Het hipste huispak; de Onesie

Macklemore zong er al over, de selfies van Beyonce en Miley die een  eentje rocken vliegen je om de oren: je kunt er niet meer omheen. De onesie! Schaam je er niet langer voor en trek dat übercomfortabele huispak aan!

onesie-trend-winter

Ook deze trend is niet nieuw, in de jaren 80 was ik al uberhip met mijn alles-in-1-pyjama met voetjes (wat eigenlijk superonhandig was omdat je je helemaal moest uitkleden om naar de wc te gaan). En stiekem lijkt het me weer heerlijk om weg te kruipen in zo’n warm pak, helemaal in de donkere dagen voor kerst.

onesie-trend-winter

jessie-j-trendy-home

Jessie J en Beyonce in een onesie

Zoals met iedere (plaatsvervangende schaamte) trend zijn de vips ons voor gegaan, op de Instagram van celebrities vliegen de onesies je om de oren. Nu zijn er een aantal categorieën waarin je mee kunt doen aan deze trend. Kijk hieronder naar jouw favoriet en leef je uit!Je vindt onesies o.a. bij Asos, Primark en New Look

onesie-om-in-te-chillen-boohoo

asos-newlook-primark

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on november 24 2013. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, Fashionnews, Featured. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021