|

Parfumvrije crème van Superdrug bij Trekpleister

Wanneer ik in Londen of sowieso in Engeland op vakantie was sloeg ik steevast een hele lading producten in van Superdrug. Ze hebben hele fijne producten voor mensen met een droge of gevoelige huid. Helaas was het merk niet in Nederland te koop. Maar sinds vorig jaar is Superdrug ook in Nederland te koop bij de Trekpleister.

Fijne creme bij eczeem

Bij Superdrug vond ik mijn allerallerlievelings crème die ontzettend goed helpt tegen mijn eczeem (ook in mijn gezicht). De crème is lekker dik, maar niet zo vettig dat je meteen onder de puisten zit. Het duurt nogal lang voor dat hij echt helemaal ingetrokken is (tenminste wel met de laag die ik op mijn gezicht smeer), dus ik smeer hem altijd voor het slapen gaan op mijn gezicht. Maar de crème is niet alleen voor je gezicht en kun je over je hele lichaam gebruiken.

superdrug-eczeem-cremesDry Skin Itch Relief Cream

De crème die ik gebruik hoort bij de lijn Superdrug Dry Skin Itch Relief en heet dan ook Dry Skin Itch Relief Cream. Ook de andere producten van deze lijn gebruik ik regelmatig en zijn erg fijn. Ik heb thuis een hele grote pot van mijn lieveling crème, maar ze verkopen ook kleine tubetjes makkelijk voor onderweg.

Hypoallergeen en parfumvrij

De hele lijn is vrij van parabenen, lanoline, parfum en is hyperallergeen. Er zijn trouwens nog een heleboel andere lijnen en producten van Superdrug te koop bij de Trekpleister (die ook fijn zijn voor de gevoelige huid). De producten in de lijn zijn tussen de € 1,- en € 8,-.

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf jedan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on oktober 2 2013. Filed under Beauty, beautynews, Fashion/Beauty, Featured. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

3 Comments for “Parfumvrije crème van Superdrug bij Trekpleister”

  1. Inderdaad ze hebben het ooit verkocht maar waarschijnlijk was het een “te goed” product dus hebben ze het uit de handel gehaald.
    Want ook ik was zeer tevreden over deze creme maar het was weer eens te goed.

  2. Kan iemand mij vertellen waar ik superdrug kan bestellen online

  3. Aangezien ze het bij de trekpleister uit het assortiment hebben gehaald ?!

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021