|

Parfumvrij schoonmaken: groene zeep

Als je naar de allesreinigers kijkt in de supermarkt kijkt, hebben ze 1 ding gemeen: ze zijn allemaal (zwaar) geparfumeerd. Kun je niet tegen parfum, of zoek je goedkope en goede schoonmaaktips; look no further! Airmagazine heeft een aantal producten voor je op een rijtje gezet, en wat je er precies mee kunt. Vandaag: groene zeep.

pin-up-cleaning1Dweilen met groene zeep

Groene zeep is mijn favoriete middel om mijn vloeren te dweilen. Ik heb verschillende vloeren in huis, en op de ene mag ik geen kalkverwijderaar gebruiken, het laminaat moet met een ‘zacht’middel. En groene zeep is het product dat ik door het hele huis kan gebruiken en  een frisse, maar niet aantastende geur achterlaat.

Goedkope vlekverwijderaar

Groene zeep is vooral goed tegen (biologische) vetvlekken. Heb je vlekken in je kleding? Even met groene zeep insmeren en wassen in de wasmachine. Vlekken op je muur? Schuursponsje met wat verdunde groene zeep en klaar. Dagelijks je aanrecht schoonmaken kun je het beste doen met groene zeep, omdat het niks aantast en wel vuil en vet goed verwijdert.

Allesreiniger voor mensen met astma

groene-zeep-astmaGroene zeep is echt de allesreiniger onder de allesreinigers. Voor niet te zware schoonmaakklussen of algemeen stoffen of poetsen is groene zeep hét middel! Hoort gewoon standaard in je keukenkastje te staan.

Meer schoonmaak tips voor mensen met gevoelige longen vind je hier:
Tips voor meer energie en een schoon huis
Parfumvrij schoonmaken met azijn

Wil je meer weten over astma, allergie en wonen? Schrijf je dan nu in voor de speciale snellerschoon nieuwsbrief met veel handige tips en informatie.

Aanbevolen artikelen:

Posted by on april 7 2014. Filed under cleaning tips, Featured, Living. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sint 2020Sint 2020
GezondheidGezondheid