|

Pitch Perfect

Dat zingen goed voor je is als je astma hebt, vertelden we je eerder deze maand al, maar dat zingen ook gewoon leuk is om naar te kijken blijkt wel uit de nieuwe film Pitch Perfect, die sinds een maand in de Nederlandse bioscopen draait.

pitch-perfect-glee-filmDe goede toonhoogte

De naam zegt het al, de film Pitch Perfect gaat over zingen à la Glee. In de film gaat Beca, gespeeld door Anna Kendrick, studeren onder lichte dwang van haar vader. Om het toch een beetje leuk te maken op de universiteit besluit ze mee te doen met een a capella koor, de Barden Bellas. Op de universiteit zijn verschillende koren, waar onderling grote competitie tussen is, dit zorgt voor super grappige scènes en spannende wedstrijden.

Gemixte nummers

Naast de verhaallijn van de competities tussen de zanggroepen, is er ook nog de droom van Beca om DJ te worden. Dit komt in de film niet alleen naar voren met muziekjes die ze zelf in elkaar zet, maar ook met de nieuwe twist die ze in het koor wil gebruiken. Dit zorgt dus voor extra veel mooie, vernieuwende nummers!

Mooie oneliners

Behalve de leuke verhaallijnen zijn het vooral de personages die de film zo grappig maken. Ondanks dat Beca de hoofdpersoon in de film is, steelt het karakter ‘Fat Amy’ de show. Het meisje wordt al leuk geïntroduceerd als ze zichzelf voorstelt als Fat Amy, zodat andere mensen haar niet zo achter haar rug om noemen. Fat Amy heeft een paar hele grappige opmerkingen in de film, ze wordt zelfs zo komisch gevonden dat er al meerdere twitter accounts van het personage zijn gemaakt. Het leuke van de grapjes die er gemaakt worden, is dat meer dan de helft pas later in het script zijn gestopt. Het waren allemaal onderlinge grapjes die leuk genoeg waren om de film te halen.

De film Pitch Perfect is grappige film, die je vooral moet kijken als je lekker wil lachen en een niet te diepgaande film hoeft te zien. Een aanrader voor meidenfeestjes of als je een dagje ziek thuis op de bank ligt en een oppepper nodig hebt!

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on februari 15 2013. Filed under Featured, Film, Media, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Pitch Perfect”

  1. Wil ik snel zien, liefst met mn dochter… als ze ‘m nog-es wil zien tenminste….

Leave a Reply

Vertel het door

We mogen weerWe mogen weer
Cadeauwinkel