|

Plog ; dagje Antwerpen

In plaats van Koningsdag te vieren ging ik naar Antwerpen.Ik rende er hysterisch over straat, at mijn favoriete lekkernijen en ontdekte nieuwe winkels. Kijk je mee wat ik allemaal bezocht heb?

blt-ontbijt-plog

Eerst een blt met lekker veel sla en komkommer. Ik zit er uren vol van en in Antwerpen is er nooit zoveel te vinden dat ik kan eten.

marie-laduree-knockoff-antwerpen-kl

In de  vond ik deze chocolatier, Marie. Bizar hoe erg hun verpakkingen op die van Laduree lijken!

laduree-antwerpen-airmagazine-kl

Over Laduree gesproken…Waarom wist ik dit nog niet? Een van mijn lievelingswinkels, die van Laduree, blijkt al meer dan een jaar een winkeltje in de Schuttershofstraat in Antwerpen te hebben. Ik zuchtte zo hard voordat ikde straat overstak en naar binnen rende dat mensen omkeken ha ha ha.

garnalenkroket-markt-antwerpen-airmagazine-kl

Garnalenkroketten, I love them!  Ik koop er altijd eentje als ik in Antwerpen ben. Op de markt bij de schouwburg.

karl-lagerfeld-winkel-antwerpen

Ook nieuw in de Schuttershofstraat, een Karl Lagerfeld winkel. Ik vind het echt briljant hoe jong, strak en eigen deze KL- shop er uitziet qua inrichting en items.

grafitti-antwerpen-detail

Deze enorm grote muurschildering zag ik in een zijstraat van de Meir.

parkeren-kaai-antwerpen

We parkeerden op de Plantinkaai, bij het Zuiderterras.  Je betaalt er niet veel en kunt zo de Steenhouwersvest uitlopen naar het centrum.

wraps-carrefour-antwerpen

Thuisgekomen iets makkelijks gegeten, kant en klaar gekochte wraps, quiche en geitenkaas in bladerdeeg van de Antwerpse markt.

macaron-laduree-antwerpen-klMacarons met rozensmaak, ik kan niets verzinnen dat ik lekkerder vind. Ik eet ze met mate, want ik ben allergisch voor amandel. Dit is echt het enige eten dat ik niet mag , maar zo lekker vind dat ik er toch iets van eet.

Wil je meer over me weten?  Lees meer over het ontstaan van Airmagazine.
Check meer foto’s op instagram @fstip

Wil je meer weten over astma, allergie en wonen? Schrijf je dan nu in voor de speciale sneller schoon nieuwsbrief met veel handige tips en informatie.

Posted by on april 29 2014. Filed under Backstage, Featured, Real life. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

GezondheidGezondheid