|

Weggeefactie: Gosh make- up

De nieuwe Gosh collectie is uit en deze keer ligt de focus helemaal op wenkbrauwen en lippen. Of je nou de lippen van Rita Ora en de wenkbrauwen van Cara Delevinge hebt of niet, met deze nieuwe producten zie je er sowieso hot uit. En je kunt ze winnen!

lipstick-gosh-2014

Wat is jouw nieuwe Gosh look?

Eventjes terug waren we bij het Gosh event aanwezig om kennis te maken met de nieuwste lipsticks, lip pencils en brow tools van Gosh. Wij testten de statement lipsticks, de matte potloden, gekleurde brow gels en brow pens en enthousiast, maar we zijn ook heel benieuwd wat jij van de nieuwe kleuren vindt!

Zo doe je mee

Zou jij graag Gosh goodies willen testen en er een paar coole pics van willen maken? Dit moet je doen:
  Post op Facebook een foto met een mooie eyelook of liplook en tag Airmagazine
of  post zo’ n foto op Instagram en gebruik de tag #airlovesgosh.
Wij kijken wie de leukste look en beste foto’s heeft en dus een fijn brow en lippakket van ons krijgt.
Win je Gosh goodies? Dan verwachten we vijf hele coole foto’s van je met je Gosh looks.

wenkbrauw-gel-parfumvrij

Voorwaarden

Je mag alleen meedoen, maar ook met een vriendin. Je mag je camera of  je smartphone gebruiken, je mag 12 zijn of 42, donker of licht. Als je maar leuke en creatieve foto’ s maakt. Gosh is trouwens parfumvrij, wij hebben er nog geen enkele reactie op gehad. Snel aan de slag dus!

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on augustus 4 2014. Filed under Beauty, Fashion/Beauty, Featured. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

3 Comments for “Weggeefactie: Gosh make- up”

  1. Wie heeft er gewonnen?

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021