|

Zomer in het Bilderberg Parkhotel

Dinsdag 4 juni organiseerde het Bilderberg Parkhotel in Rotterdam “Zomer in het Park. ” Omdat dit geweldige hotel 90 jaar bestaat was het een extra feestelijke gelegenheid. Onder het genot van haring, asperges en verse oesters kon tout Rotterdam van het zonnetje genieten in de prachtige binnentuin van het Bilderberg Parkhotel. Met recht een van de grootste geheimen die Rotterdam rijk is.

bilderberg-haring-party

Een Shantikoor zong uit volle borst en ondanks dat er nog geen Hollandse Nieuwe te koop zijn waren de talloze visbites niet te versmaden.

janneke-van-beuzekom-parkhotel

Janneke van Beuzekom, de nieuwe General Manager van het Bilderberg Parkhotel in Rotterdam onthulde samen met wethouder Alexandra van Huffelen het nieuwe goede doel Go4 Children waaraan het Bilderberg extra aandacht gaat schenken. En beloofde om van het Parkhotel een begrip te maken.

Go4Children zet zich in om medicijnonderzoek voor kinderen met kanker mogelijk te maken. Een geweldig en nobel initiatief en gedurende het evenement was er voor iedereen de kans een donatie te doen of een zakje met snoepjes te kopen bij twee prachtig geklede dames, waarbij de opbrengst ten goede kwam aan de stichting.

parkhotel-feest

De zomerse bites in Nederlands stijl werden bereid door chefkok Edward de Ridder en zijn team. Tel daar de heerlijke bubbels, het voortreffelijke weer en de talloze prominente gesprekspartners daarbij op en dan kan je niet anders dan met een tevreden glimlach huiswaarts keren. Bilderberg bedankt.

Posted by on juni 12 2013. Filed under Events, Featured, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021