|

Cocktail met New Amsterdam Vodka

De  nieuwste drankjes, fijne  make- up producten die nog niet op de markt zijn en verrukkelijk eten, we waren uitgenodigd bij Lifestyle Lab. Wat we op deze persdag tegen kwamen willen we jullie niet onthouden! Zoals New Amsterdam Vodka bijvoorbeeld.

New Amsterdam Vodka

Ik vind het altijd leuk om een gezellige avond te organiseren met vrienden en vriendinnen en wil dan altijd wat nieuws neerzetten. Je kent dat wel, dat je iets maakt en men later vraagt ‘Wat zit hier in? Dat wil ik ook wel eens maken’. Vandaag maakte ik kennis met New Amsterdam Vodka. Deze kwaliteits vodka was binnen de kortste keren een van de favorieten van Amerika. Voor deze vodka gebruiken ze de beste granen van Missouri en Nebraska voor de basis. Waarna de vodka maar liefst vijf keer wordt gedestilleerd en drie keer gefilterd, hierdoor wordt het zorgvuldig ontdaan van onzuiverheden. Zeer belangrijk voor een goede en lekkere vodka.

We hebben ook nog een recept voor je mee gekregen om met deze New Amsterdam Vodka op tafel te zetten.

Airmagazine-Lifesylelab-1

The Amsterdam Mule

Ingrediënten:
50 ml New Amsterdam Vodka
75 ml ginger ale
12 ml siroop
12 ml limoensap
Verse muntblaadjes
IJsblokjes

Recept:

Giet de vodka over wat ijsklontjes in een glas en voeg de siroop en het limoensap toe. Vul het glas aan met ginger ale en roer goed door. Kneus wat verse muntblaadjes en voeg ze toe aan de cocktail, roer en serveer!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?  Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Aanbevolen artikelen:

Posted by on oktober 29 2014. Filed under Food, Food news. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

We mogen weerWe mogen weer
Cadeauwinkel