|

Koemelkvrije, eivrije, glutenvrije, nootvrije chocolade

Sinterklaas en Kerst zijn voor kinderen met een  koemelkallergie of notenallergie lastige maanden. En als moeder met een allergisch kind sta je doodsangsten uit, want hoe weet je of je kind niet iets krijgt waarbij de epipen van pas moet komen?Airmagazine zocht nootvrije, eivrije, glutenvrije en koemelkvrije chocolade voor je die makkelijk verkrijgbaar is.

Gegarandeerd nootvrij met Kinnerton

Kinnerton is een merk dat chocolade en snoep verkoopt met speciale safety zegels zodat je gegarandeerd veilig zit.

chocolade-allergie-traktatie-sint

Nootvrije sinterklaas traktatie en adventkalenders

Momenteel verkoopt Xenos adventkalenders van o.a. Pixar, Hello Kitty en Spongebob die nootvrij zijn. Omdat het moeilijk na te gaan is wat waar verkocht wordt ben ik op ebay gaan kijken en daar zijn leuk ingepakte lollies en cadeaublikjes te vinden die met Sinterklaas een perfect cadeautje voor in de schoen zijn.

airmagazine-voedselallergieZelf chocoladeletters maken

Kinnerton heeft ook koemelkvrije, eivrije, glutenvrije en nootvrije chocoladerepen zoals de Luxury Dark Chocolate die je kunt gebruiken in taart of desserts. Koop je eigen bakvormpjes en ga aan de slag !

Online chocolade kopen voor je kind met voedselallergie

Zoek je chocolade zonder noten, dan is de Xenos sowieso een goede optie, maar voor chocolade kerstversiering en bijzondere dingen kun je eens kijken bij de volgende ebay-verkopers.
british-food-shop
britishcornershopuk
ed1835

De online winkel Chocolatebuttons verkoopt ook veel Kinnerton, je moet wel even goed op de hoeveelheden letten om te voorkomen dat je opeens met 36 advent kalanders opgescheept zit.

Heb jij een goede december tip voor anderen met een voedselallergie? Deel ‘m met ons!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?
Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on november 2 2012. Filed under Food, Food news. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 Comments for “Koemelkvrije, eivrije, glutenvrije, nootvrije chocolade”

  1. “Heb jij een goede december tip voor anderen met een voedselallergie? Deel ‘m met ons!”

    Dat heb ik zeker! In mijn shop http://www.etsy.com/shop/happyherbi kun je allerlei suikervrije, lactosevrije, eivrije en glutenvrij delicatessen bestellen. O.a. Bijzondere rauwe chocoladebonbons (ook witte chocola!) en hartvormige koekjes in allerlei smaken. Ideaal als cadeau voor Sint en Kerst..

  2. Dank je wel voor deze geweldige tip! Ik ga mijn 3 jarige zoontje erg blij maken deze Sinterklaas!

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021 GezondheidGezondheid