|

Lekker Raw Food , glutenvrij

Tot een paar maanden geleden wist ik niets van Raw Food af. Totdat ik tijdens de zomervakantie in Oostenrijk merkte dat het ontbijt daar met veel pitten, noten en zaden door mijn yoghurt voor bakken met energie zorgde. Thuis in Nederland ging ik hiermee verder. Nu (3,5 maand later) eet ik nog elke ochtend verse noten en zaden. Dat geeft zoveel energie!

Meer energie door pitten en zaden
Het moest zo zijn, in september werd ik de winnaar van een ‘Lekkerraw Workshop’ bij Sandra de Vos. Nieuwsgierig ging ik naar haar toe. Toen Sandra de deur opendeed stond daar weer die enorm energieke dame die ik al eerder had ontmoet. De ontvangst was super met een borrel en nootjes. Niet zomaar noten, het waren noten in een marinade. Aaaah, wat waren die lekker! De avond begon goed!

Van burn-out naar stuiterbal

Sandra startte de avond met uitleg over Raw Food en ze vertelde haar verhaal. Zo at zij vroeger net als iedereen, bewerkte voeding. Totdat ze thuis kwam te zitten met een burn-out. Sandra kon fysiek niets meer, had totaal geen energie meer. Zo kwam zij bij Raw Food uit. Door haar voedingspatroon aan te passen, kreeg ze al snel haar energie terug. Sterker nog, haar energieniveau verdubbelde. Sandra gooide haar leven totaal om. Ze zei haar baan op, verhuisde en startte haar eigen bedrijf: Lekkerraw. Met Lekkerraw laat Sandra zien aan geïnteresseerden hoe lekker Raw Food is. Het is maar goed dat ze dit doet, want deze smaken moet je geproefd hebben.

Wat is Raw Food eigenlijk?

Raw Food is letterlijk onbewerkte voeding. En met onbewerkt bedoel ik écht onbewerkt. Geen toegevoegde e-nummers, geen kleurstoffen, ongekookt en ook niet gebakken boven een temperatuur van 42 graden. Alles is vers. Het voordeel is dat je enorm voedzame voeding binnen krijgt. Je lichaam richt zich op de verwerking van zuivere stoffen.

Je krijgt minder gifstoffen binnen en bespaart zo enorm veel energie. De vitaminen en mineralen zijn nog in hun pure vorm aanwezig. Je krijgt meteen de ideale hoeveelheid voedingsstoffen binnen die je lichaam nodig heeft. En nog een heel groot voordeel, het is glutenvrij en je hebt minder allergische reacties!

Smullen bij de Lekkerraw workshop

Bij de workshop ging ik met de andere deelnemers lekker zelf aan de slag. Zo mocht ik me ontfermen over recepten als ‘Romige Selderij Komkommersoep’, ‘Tortilla met zure cashew room en frisse topping’ en niet te vergeten het ‘Exotische poffertje’. Die laatste zorgde ervoor dat alle aanwezige dames het uitgilden van enthousiasme. Zulke smaakvolle en gebalanceerde smaken!

Tijdens een workshop bij Sandra leer je hoe je makkelijk en supergezond kunt eten. Het enthousiasme van haar is zo aanstekelijk dat tegenwoordig mijn Raw Food assortiment thuis zwaar is uitgebreid. En ook ik ga nog steeds als stuiterbal door het leven!

workshop-rawfoodOver Lekkerraw

Lekkerraw verzorgt workshops waar je zelf gaat ‘kokkerelen’ én mag smikkelen en smullen. Ook kan je bij Sandra terecht voor een persoonlijk plan over jouw voeding, een detox voetenbad en alles waar jij energie van krijgt!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties? 
Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on december 8 2012. Filed under Food, Food for thought. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid