|

Me and Mr. Jones

Thee is voor de een (lees: de meeste mannen) maar een zwak drankje dat je alleen maar drinkt als je ziek bent. Voor anderen is het werkelijk een genot. Maar iedereen zal het erover eens zijn dat Mr. Jones wel het lekkerste theemerk is wat er te verkrijgen is!

Hij heeft een verzorgd uiterlijk en een heerlijke geur

Ik maakte voor het eerst kennis met Mr. Jones in mijn favoriete eettentje. Ik viel als een blok voor zijn verzorgde en chique uitstraling. En als taalfreak heb je me ook snel gewonnen met theenamen als Smoking Joe en Monkey’s Wedding. Tot slot werd ik ingepakt door de heerlijke aroma en de perfecte smaak. Zo’n kopje thee is wel het omrijden waard!

fijne-nieuwe-theeHij geeft ook nog om mens en de natuur

Alle theeën van Mr. Jones zijn biologisch en worden fairtrade ingekocht. Nou, klinkt als de perfecte man, uhm, thee bedoel ik, toch? Het is gelukkig niet alleen te drinken bij restaurants of in hotels, maar gelukkig ook thuis. Gewoon te bestellen via www.mrjones.org

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?  Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on april 12 2013. Filed under Food, Food news. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid