|

Online boodschappen doen bij Ruud Maaz

Even geen zin om naar de supermarkt te gaan? Bij Ruud Maaz bestel je al je boodschappen gewoon online. De producten komen van lokale boeren en andere producenten en worden waar mogelijk geleverd in herbruikbare verpakkingen.

duurzaam-biologisch-eten-supermarktRuud Maaz is opgericht door Devi van Huijstee & Martijn van de Poll. Devi’s drijfveer om Ruud Maaz te beginnen komt van de problemen in de voedingsindustrie als het gaat om de gigantische hoeveelheden van verpakkingsmateriaal die worden weggegooid en de vele kilometers die ons voedsel aflegt. Het moest een combinatie worden van heerlijk en lokaal eten met zo weinig mogelijk verpakkingsmateriaal. Het streven is 0% afval. Melk wordt lekker ouderwets in glazen flessen bezorgd, muesli, rijst en pasta in glazen potten. Als je met lekker eten de lokale boeren wilt steunen en kiezen voor zo weinig mogelijk afval, dan ben je bij Ruud Maaz aan het juiste adres.

Ruud Maaz is de online supermarkt van Amsterdam
Ruud Maaz is een lokale online supermarkt, die zich in eerste instantie richt op Amsterdam. Bij Ruud Maaz kun je al je wekelijkse boodschappen doen. Van verse groente en vis tot huishoudelijke producten en originele cadeaus. Wat Ruud Maaz verkoopt, komt direct van de boer of lokale producenten. Het eten is lekker, vers, ambachtelijk en met zorg voor mens, dier en natuur geproduceerd. Bij Ruud Maaz worden ook veel biologische producten verkocht, maar niet alles is per se biologisch.  De huishoudelijke artikelen zijn zoveel mogelijk biologisch afbreekbaar. De gebruikte verpakkingen worden in het Ruud Maaz distributie centrum daar waar mogelijk gereinigd en hergebruikt. Het streven is 0% afval!

Onverpakt ‘t lekkerst
Dagelijks gooien we veel weg, eten, maar ook veel verpakkingen. We gooien gemiddeld 7 verpakkingen per dag per persoon weg. Daarom verpakt Ruud Maaz haar producten zoveel mogelijk in een herbruikbare verpakking. Zuivel wordt verkocht in de nostalgische glazen fles, pasta en rijst in glazen potten en vlees en vis worden geleverd op de hygiënische en herbruikbare ‘EcoTray’. Op de herbruikbare verpakking zit statiegeld. Verpakkingen worden na gebruik bij de volgende bestelling weer meegenomen, zorgvuldig gereinigd en hergebruikt. Kwaliteit en het goed kunnen bewaren van de producten staat altijd bovenaan, want eten onnodig weggooien, is het laatste dat we willen.

Bestellen bij Ruud Maaz?eco tray

Bestellen bij Ruud Maaz is heel eenvoudig. De producten van Ruud Maaz kun je alleen online kopen. Wanneer je dit doet op dinsdag voor 12 uur ‘s middags, wordt je bestelling naar keuze op woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag bij je thuis afgeleverd. Zo kan Ruud Maaz garanderen dat de producten altijd vers zijn en je nooit iets hoeft weg te gooien. Maak een account aan op onze website, beslis jouw moment van bezorgen, kies je boodschappen, zorg dat je thuis bent als Ruud Maaz komt en geniet!

Bekijk het assortiment op www.ruudmaaz.nl

Posted by on juni 24 2011. Filed under Food, Food news. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 Comments for “Online boodschappen doen bij Ruud Maaz”

  1. Moet ik toch maar op mijn werk gaan laten bezorgen denk ik….

  2. Ik ben fan!

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021