|

Pasen zonder schuldgevoel met Tony’s Chocolonely

Het gouden ei ter waarde van €600,- van Tony’s Chocolonely is al gevonden, maar paaseitjes eten en kopen kan gelukkig nog een tijdje. Als  Sjakie en de Chocoladefabriek je favo film is, is de periode rond Pasen vast extra lastig, want hoe geniet je met mate van alle chocolade?

Paaseitjes en ander lekkers

Probeer je af te vallen of gewoon gezond te eten? De paasdagen zijn een lastige periode omdat de winkels afgeladen zijn met schuimpjes, paascupcakes, paashazen, paasstol en rekken vol heerlijke chocolade eitjes. Als je dan toch voor chocolade kiest met Pasen is Tony Chocolonely een extra goede keuze.

Waarom zou je kiezen voor Tony’s Chocolonely?

Tony’s Chocolonely is op weg naar 100% slaafvrije chocolade.
Tony’s Chocolonely draagt het Fairtrade keurmerk. Fairtrade is een keurmerk van Max Havelaar dat er naar streeft de boeren een betere prijs te bieden voor hun producten. Daarnaast is  moet de cacao geproduceerd worden met aandacht voor natuur en milieu.
paaseieren-tony
Tony’s Chocolonely denkt aan het milieu door de papieren wikkel van gerecycled materiaal te maken en deze niet in te smeren met porselein of kalk. De overige grondstoffen die gebruikt worden voor het papier komen uit verantwoord beheerde bossen.
Tony’s Chocolonelymaakt onder andere gebruik van biologische gecertificeerde ingrediënten.

Simpel op gewicht blijven met Pasen

Vindt je dit allemaal wel erg mooi klinken, maar wil je gewoon van die extra kilo’s af en niet verleid worden door alle lekkere paas chocolade met hun mooie acties? Stamp dan de volgende 3 tips in je hoofd:

Wacht met het kopen van al dat paas-lekkers tot Pasen zelf. Als het niet in huis is, kun je het bij lekkere trek ook niet pakken.
Is punt 1 geen optie? Gun het jezelf dan ook en geniet ervan! Is punt 1 mislukt of ben je voor punt 2 gegaan?
Pas dan op dat de stop niet doorslaat! Van 3 eitjes kom je heus geen kilo aan, wel van 3×3 paaseitjes én 3 chocolade paashazen.

Moet jij Airproof eten? Let op! Tony’s Chocolonely kan sporen van noten, gluten, eiwit en melk bevatten.

Beeld: Sugarandcharm, Jean Paul Hevin

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?  Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on maart 23 2013. Filed under Food, Food for thought. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid