|

Veganistisch lekkers van Happy Herbi

win-kerstkado-giveaway-airmagazine
Als je vegetariër bent, dan eet je geen vlees. Maar als je veganist bent, dan eet je helemaal geen dierlijke producten. Dus ook geen eieren, kaas of andere melkproducten. Veganistisch eten kan daarom een uitkomst zijn als je een voedselallergie of -intolerantie hebt.

Eet diervriendelijk

Het is natuurlijk logisch dat als je van dieren houdt, je ze niet op eet. En tegenwoordig zijn er genoeg vleesvervangers zodat je ook echt geen dieren hoeft te eten. Maar vaak zijn die vleesvervangers van kaas gemaakt, of andere dierlijke producten. Als je echt ‘goed’ wilt eten, buiten de bio-industrie om, dan zou je voor veganistisch moeten kiezen.

koemelkvrij-traktatieVeganistisch: lekker en gezond

Gelukkig hoef je absoluut het wiel niet opnieuw of alleen uit te vinden. Dat heeft Daphne van Happy Herbi (Herbi is afkorting van herbivoor) al voor je gedaan toen ze haar vegetarische dieet voor een veganistisch inruilde. Bij haar bedrijf kun je suikervrije raw taart bestellen, lunchen of dineren in haar huiskamerrestaurant, 100% plantaardige, glutenvrije catering regelen, workshops over veganistisch koken volgen en meer. Ze zorgt voor veganistische versnaperingen die helemaal in jouw dieet passen en die je gewoon op haar Happy Herbi etsy koopt.

glutenvrij-eivrij-allergie-koekjesVoordelen van veganisme

Er zijn legio voorbeelden waarom je voor een veganistische levensstijl zou kunnen kiezen: je krijgt er meer energie van, je huid, haar en nagels worden er mooier van, en je hoeft geen moeite meer te doen om op gewicht te blijven. En niet te vergeten: je schaadt er geen dieren mee!

Happy Herbi op Etsy

Om je glutenvrije kinders, je suikervrije zusje of je lactosevrije vriend met de feestdagen ook iets lekkers voor te kunnen zetten moet je vaak een heleboel speurwerk verzetten. Maar Happy Herbi verkoopt op Etsy raw bonbons, chocolaatjes en koekjes. Ook heel erg leuk voor 5 december!

Win bonbons

Omdat wij jullie graag fijne en onbezorgde feestdagen gunnen geven we drie doosjes bonbons, chocolaatjes of iets anders naar keuze aan jullie weg! Hoe fijn is dat. Kwestie van even meedoen met de Happy Herbi winactie .

Aanbevolen artikelen:

Posted by on november 29 2012. Filed under Food, Food for thought. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Veganistisch lekkers van Happy Herbi”

  1. Bedankt voor het leuke artikel! Ik kijk uit naar de reacties! :)

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

  • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
  • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...