|

Allergieweek in het Kinderhaven

Een kind met allergie, astma of eczeem hebben zorgt voor slapeloze nachten en talloze vragen. Welke informatie die je op internet hebt gevonden klopt eigenlijk?  En wat kun je verder doen om je kind zich minder benauwd te laten voelen? De allergieweek die van 29 augustus tot en met 1 september 2011 in verschillende ziekenhuizen gehouden wordt is dè gelegenheid om meer voorlichting te krijgen.

In de week van 29 augustus tot en met 1 september 2011  is het in verschillende ziekenhuizen allergieweek. Gedurende deze week kun je in het ziekenhuis informatie en activiteiten vinden die in het teken staan van allergie. Het KinderHaven doet hier ook aan mee. Deze polikliniek van het Havenziekenhuis voor o.a. astma, allergie en eczeem bij kinderen heeft een uitgebreid programma voor hun patiënten opgesteld.

Allergie voor eenhoorns?
Longartsen, allergologen en diëtisten van het Kinderhaven  zullen die week aanwezig zijn en proberen misverstanden over voedselallergie, hooikoorts, astma en eczeem uit de weg te ruimen. Ook kun je naar de eczeemschool, waar je met je kind leert met constitutioneel (atopisch) eczeem om te gaan. Woensdagmiddag wordt gevierd dat KinderHaven al drie jaar bestaat en een succes is. Iedereen is van harte welkom op het feest!

Aanbevolen artikelen:

Posted by on augustus 26 2011. Filed under Health, Health news. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

  • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
  • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...