|

Hema Sun Sensitive zonnebrand

Zonnebrand zonder parfum voor een hele goede prijs, ieder jaar moet ik er weer naar zoeken. Toen ik voor een spontane zonsessie snel sunmilk wilde kopen en mijn vertrouwde crème van No Ad alleen nog maar online kon vinden, ben ik overgegaan op de zonnemelk voor de gevoelige huid van de Hema. Lees mee wat ik van het product vind!

hema-sun-sensitive-kl

Parfumvrije Hema producten

Als je net als ik een gevoelig huidje hebt weet je waarschijnlijk dat je voor goedkope producten zonder parfum vaak bij de Hema terecht kunt. Ik vind de eyeliner, oogschaduw en bb cream er bijvoorbeeld best fijn. En nu heeft Hema  Sun Sensitive milk uitgebracht. Deze is speciaal voor de gevoelige huid en heeft een hoge UVA/UVB bescherming.

Lees ook: Hema parfumvrije make-up palette

Zonnebrand zonder conserveermiddelen

Wil je spontaan de zon in en heb je bescherming nodig? Toen het een paar weken terug opeens lekker weer werd en het flesje No Ad zonnebrand zonder parfum  leeg bleek heb ik, omdat ik even niet wist waar ik een goed product vandaan moest halen, de factor 30 gekocht Sun Sensitive gekocht. Deze zonnemelk smeert lekker, is niet plakkerig en zelfs als ik het op mijn gezicht smeer krijg ik geen jeuk of traanogen. Ideaal! Wat ik wel echt een nadeel vind, is dat na vier keer gebruiken het plastic klepje op de dop al gesneuveld is, waardoor het flesje nu in een plastic zakje mee moet.  Een  minpunt.

Lees ook: Wil je een jonge huid? Use protection!

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Bewaren

Aanbevolen artikelen:

Posted by on juli 19 2016. Filed under Health, Health care. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

  • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
  • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...