|

De gouden dip!

Kitsch met een knipoog, het mag met de feestdagen! Glimmers, glitters en goud raken wat dat betreft nooit uit de mode. Zeker wanneer het ‘t decoreren van een feestelijke tafel betreft. Go low budget gold! Door creatief aan de slag te gaan met een pot goudverf maak je in no time van alledaagse gebruiksvoorwerpen feestelijke en unieke gebruiksvoorwerpen.

Goud, een diy trend voor 2013

Dippen is een trend dat veel te zien is geweest in de categorie Do It Yourself. Op diverse interieur- en designblogs waren tientallen voorbeelden te vinden van voorwerpen die in een verfbadje werden gedipt. Veelal met neon- en pastelkleurig verf. Mijn gouden tip voor een feestelijke Oudejaarsavond is een gouden dip: Breng een bezoek aan de lokale kringloopwinkel, koop voor weinig allerlei uitzet die je denkt nodig te hebben voor het Oud en Nieuw diner of feestje en dip ze één voor één met de onderste helft in een pot goudverf. Voila, je hebt in een handomdraai een uitzet dat – ondanks de verschillende stijlen – met elkaar matched. Die verschillen geven nu juist karakter. Happy Newyear!

Aanbevolen artikelen:

Posted by on december 31 2012. Filed under indoors, Living. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

  • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
  • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...