|

De leukste Etsy woonitems

Etsy is een internationale webshop met talloze individuele aanbieders en ontelbare zelfgemaakte woonaccessoires,betaalbare kunst, bijzondere kleding en geweldige sieraden. De komende weken kies ik de mooiste, leukste en  meest trendy items voor je uit. Vandaag deel 1, alles voor je keuken.

winkelen-op-etsyEtsy, een creatieve marktplaats

Een internationale webshop met honderden, misschien wel duizenden, individuele aanbieders. Etsy is een soort Marktplaats maar dan voor zelf gecreëerde en –bedachte items. Maak je, naast je vaste baan, bijvoorbeeld ook nog de mooiste illustraties dan kun je deze via Etsy aanbieden en op een eenvoudige manier bekendheid en extra inkomsten vergaren.  Of misschien maak je voor al je kennissen en vrienden al jaren de mooiste handgemaakte kussenhoezen en wil je eens kijken of anderen er net zo enthousiast over zijn. Op Etsy kun je verkopen en peilen. Kortom, er is op Etsy dus een hoop moois te vinden als je af en toe eens even de tijd neemt om online te gaan struinen.

Hippe en unieke woonaccessoires

Zo is er ook een hoop te vinden op het gebied van wonen en interieur. Een aantal woonbladen gebruiken Etsy inmiddels al als bron om op zoek te gaan naar unieke one- of-a-kind, vaak handgemaakte, items die verre weg staan van massaproductie artikelen. Kleine kans dus dat je jouw Etsy aankoop ook bij je buren thuis spot.

Mini make-overs

Ik neem graag de taak op mij om voor jullie online te struinen en hou jullie graag op de hoogte van wat mijn mooiste Etsy vondsten zijn. Door verschillende artikelen van verschillende aanbieders bij elkaar te zoeken laat ik een combinatie zien waarmee je in een keer je interieur een mini make-over kunt geven.

Met deze eerste Etsy finds kun je je keuken een fijne upgrade geven. Zelf rond struinen op Etsy? Dat kan via www.etsy.com.

Vork theedoek: Xenotees
Dienblad: Oelwein
Schalen: Laurie G ceramics
Messenhouder: Peg and Awl

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties? 
Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on oktober 11 2012. Filed under indoors, Living. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021 GezondheidGezondheid