|

Geometrie als nieuwste woontrend

Als Colourblocking  en neon woonaccessoires te vrolijk en uitgesproken voor je zijn, kun je waarschijnlijk wel iets met de nieuwste geometric trend. Driehoeken zie je dit jaar niet alleen terug in de Balmain’s 2013 Resort Collection, maar ook aan de muur of in de keuken van Nederlandse huishoudens.

Hippe keukenaccessoires en kussens

Met strakke lijnen en basic vormen maak je de mooiste patronen. Gooi er een beetje kleur bij en je hebt de perfecte mix voor een tijdloze grafische print. Je  komt ze op allerlei items tegen. Van theemutsen en kussens tot posters en snijplanken. Let’s go geometric!

geometric-trend-livingGeometrische trend 2012

Ik zit er helemaal in, in de geometric trend. Zou het liefst alles aan willen schaffen waar grafische driehoeken, vierkanten en zeshoeken op staan afgebeeld. In woonland is er steeds meer keus voor slaapkamer, living of keuken. Maar met wat simpele kaarten waar geometrische vormen op staan afgebeeld hip je een saaie muur ook al snel op. Via blog ‘Lottie loves’ vond ik bovenstaande exemplaren van Carson Converse, die te mooi zijn om te versturen dus hou ze vooral zelf om in huis op te hangen.

houten-hoofdboard-bedMooie keuken met Ferm living

Een saaie keuken geef je snel een kek accent met een opvallende set theedoeken in een frisse kleur. In combinatie met een geometrisch printje heb je een instant modern folklore-achtige sfeer te pakken. Bij label Ferm Living kun je helemaal los gaan met de geometrische prints. Je treft ze op kussens, theedoeken, bekers, behang, etc. Je zou zo in één koop bijna je hele huis aan kunnen kleden met graphic design. De items zijn onder andere te koop via DesignLemonade of de webshop van Ferm Living zelf.

Inspiratie op mijn Pinterest

Op Pinterest kun een hoop inspiratie opdoen, check bijvoorbeeld mijn pinboard ‘Wanna be geometric’.  Kies een print of vorm en wees creatief door een simpele canvas tas of katoenen kussenhoes te voorzien van een opvallende geometrische vorm.  Check deze link naar de blog van refreshbug voor een paar easy-to-do voorbeelden .

Posted by on juli 27 2012. Filed under indoors, Living. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid