|

Meesterlijke hotlist, beurs voor design

Meesterlijk, de beurs voor design en toegepaste kunst, gaat 24 september aanstaande van start in de RAI en laat ambachtelijk vervaardigde producten in de spotlichten schitteren.

Van handgemaakte sieraden tot cutting-edge mode, van alles passeert de revue. Zo is er ook voldoende te ontdekken op het gebied van interieur design. Onderstaand mijn hotlist.

Tas-ka
Tas-ka is geen onbekende
in interieurland. Speciaal voor Meesterlijk richten
zij, in samenwerking met Keecie en SNURK, een tijdelijke winkel in met verschillende interieur objecten. Ik was al
Tas- ka fan en
verwacht, na eenbezoek
te hebben gebracht
aan Meesterlijk, te
upgraden naar Tas-ka groupie. www.tas-ka.nl

Bauhaus inspired
Beeldend kunstenaar Barbara Nanning, gespecialiseerd in glas en keramiek, maakte in samenwerking met meubelontwerper Godfried Brands een Bauhaus geïnspireerde collectie van meubels. De strakke, minimalistische lijnen van Brands zijn ontwerpen contrasteren mooi met de kleurrijke keramische panelen van Nanning en zorgen voor een prettig spanningsveld.From Africa with love
Haar enorme liefde voor Afrika zette Mariette de Haan tot het opzetten van haar eigen galerie in hartje Amsterdam – op de Brouwersgracht om precies te zijn. In ‘From Africa with love’ is veel moois te zien (en te koop)  op het gebied van interieurdesign van de hand van Afrikaanse jong getalenteerden.

Zeebra dessins
Wat zou een interieur zijn zonder mooie stoffen om de sfeer helemaal af te maken? Bij Zeebra snappen ze dat. Ria van der Linden bedrukt voor verschillende gelegenheden mooie stoffen met sprekende en in het oog springende prints en dessins.

Kees Elfers
Kees Elffers werkt graag met hout en combineert daarbij het liefst verschillende soorten met elkaar. Een normaal gesproken eenvoudig meubelstuk wordt hierdoor een bijzondere aandachttrekker in je interieur. De warme kleurschakeringen van de verschillende houtsoorten zorgen voor een rijk, modern klassiek uitstraling.

bezoekersinformatie
Meesterlijk is een samenwerking met de Woonbeurs en kan tot 2 oktober bezocht worden.
Openingstijden: zaterdag, zondag, dinsdag en woensdag: 10.00 – 18.00 uur
donderdag en vrijdag 10.00 – 22.00 uur
maandag alleen geopend voor vakpubliek en genodigden
www.meesterlijk.nu

Posted by on september 6 2011. Filed under indoors, Living. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 Comments for “Meesterlijke hotlist, beurs voor design”

  1. Hi Bianca,
    Beter laat dan nooit! Dank voor leuke blogpost! Kom je een keer langs op de Brouwersgracht?
    Hartelijke groet,
    Mariette

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021 GezondheidGezondheid