|

Mooie woonaccessoires van Yeh collection

Mooie woonaccesoires om je interieur op te vrolijken vind je bij Yeh collection. In de verfijning, kleurkeuze en simpliciteit van de ontwerpen zie je duidelijk Hsiu-Li Yeh haar Aziatische roots terug.

De Yeh collection bevat unieke, handgemaakte producten zoals feestelijk gekleurde porseleinen kopjes, schattige groene thee in hartjesvom en Pebbles, handgemaakte vloerkussens die op gigantische kiezels lijken. Deze Pebbles zijn ideaal als stijlvolle aanvulling op je interieur en geweldig voor kinderen om met Lego, Barbies of Playmobile wereldreisje op te spelen.

De teahearts zijn van 100% natuurlijke groene thee in hartvorm geperst. Ze worden geleverd in een prachtig doosje en zorgen in hun eentje voor een hele heerlijke pot groene thee. Een doosje met 20 hartjes kost € 8,95 en kun je online in de Yeh- collection shop bestellen.

Maar je kunt je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief en een doosje teahearts winnen! Kijk hier bij win voor meer informatie.

[nggallery id=7]

Posted by on april 8 2011. Filed under Living. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021