|

Simpel en sfeervol met beton

Nu de lente aanbreekt komen  de schoonmaak- en restylingsdrift ook weer op gang. Hou de muren van je nieuwe  of verbouwde huis eenvoudig en strak met de tijdloze betonlook.

Klustip: Betonnen muren
De lentezon is eindelijk gaan schijnen. Heerlijk weer om de handen uit de mouwen te steken òf ben je net zoals ik en geniet je liever van de zon terwijl je lichaam in rust modus verkeert? Voor die laatste categorie mensen heb ik dé klustip van het jaar, zeker als je toevallig net midden in een renovatie, verbouwing of restyling zit. Laat die betonnen muren lekker voor wat ze zijn! Dat scheelt ook heel veel energie als je afgemat bent door de hooikoorts.

airmagazine-wonen-met-astmaBeton look trend
De beton look is al een aantal jaartjes populair. Met name in keukens zie je de laatste jaren veel betonlook werkbladen en in natte ruimtes kom je met regelmaat uit beton gegoten spoelbakken tegen. In de andere leefruimtes in huis – living, slaapkamer, werkkamer – is deze trend voornamelijk terug te vinden in de vorm van een gegoten betonlook vloer. Mooi, ideaal als je astma hebt, maar behoorlijk aan de prijs. Haal die beton uitstraling van de vloer en verhuis het naar de muren. Besteed je tijd in de zon en steek je geld in die unieke designstoel waar je al tijden op aan het azen bent maar laat je wand(en) vooral onaangetast voor een tijdloze en rauwe look.

huisstofmijt-allergie-wonenLandelijk meets industrieel
Zelfs in een landelijk interieur kan dit idee worden toegepast voor nèt dat industriële tintje. Als je meer van het subtiele bent is het ook heel leuk om een déél van een muur ongeverfd te laten. Tape bijvoorbeeld een vlak ter grootte van een kunstwerk af en laat alleen dat vlak ongeverfd – instant industrial art!

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on maart 13 2012. Filed under indoors, Living. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021