|

Stofvrij en stylish; de opbergplank van Torafu

Losse rommeltjes berg je stylish op in een designplank van het Japanse Torafu Architects. Mooi en helemaal stofvrij, dus ideaal als je astma of een huisstofmijtallergie hebt.

Stijlvol voor losse rommel

Wanneer stof een van je grootste vijanden is wil je het liefst zoveel als mogelijk alles stofvrij houden. Dus bewaren we onze spullen in gesloten lades, kasten en opbergboxen. Maar wie kent niet die bekende (fruit)schaal waarin alle kleine spulletjes terecht komen die eigenlijk nooit echt een goed opbergplekje toegewezen hebben gekregen?

airmagazine-bianca-hidajat-livingDesign van Torafu Architects

Het Japanse Torafu Architects komt met de ideale oplossing voor al dat kleine rondslingerende spul. ‘Clopen’ is een plank met een minimalistisch en rank uiterlijk – dus helemaal designwaardig – met als dubbelfunctie dat het een geheime lade herbergt. Dit is in eerste instantie niet te zien, voor het openen van de lade heb je dan ook twee magnetische sleutels nodig. Maar voila, daar verschijnt dan voldoende opbergplek voor pennen, paspoort, kleingeld – alles wat je liever niet in het zicht maar wel graag stofvrij voor het grijpen wilt hebben liggen. Helaas is het product nog niet in productie genomen en is niet bekend vanaf wanneer en waar het te verkrijgen zal zijn.clopen-interieur-airmagazineDIY opberg idee

Op Pinterest kwam ik een geinig DIY idee tegen dat mooi aansluit op de functionaliteit van de Clopen plank. Heel gemakkelijk, goedkoop en snel om zelf te doen, deze videohoes opbergboxen!

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on augustus 29 2012. Filed under indoors, Living. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021