|

Zwart is de nieuwe Jan des Bouvrie

Zwart versus wit! Door de groeiende populariteit voor Scandinavisch geïnspireerde interieurs, groeit ook de liefde voor wit in het interieur. Onder invloed van deze trend moet alles in huis eraan geloven. Muren, meubels, accessoires, vloeren, de witkwast word overal rigoureus overheen gehaald. Maar een trend is geen echte trend zonder dat er een tegenreactie om de hoek loert. Het ziet ernaar uit dat zwart keihard zijn intrede gaat doen!

Zwart is in de mode-industrie al decennia lang een favoriet (want kleedt af, is makkelijk te combineren en kan voor elke gelegenheid), in het interieur heeft zwart de reputatie een ruimte klein en donker te maken. Maar zwart kan een ruimte juist karakter geven, chique maken en door het op de juiste manier toe te passen, kun je een echte statement neerzetten.

Hieronder zie je 6 manieren om zwart toe te passen in je interieur. Zwart i.c.m kleurrijke accenten tot grenzeloos zwart.
[nggallery id=1]
afbeeldingsbronnen: vtwonen, zecc architect , archithings

Posted by on februari 23 2011. Filed under indoors, Living. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid