|

App van de week: Tiny Tower

airmagazine-gadget-astma-allergieNatuurlijk gebruik je je  iPhone om mee te bellen, smssen en whats appen, maar je iPhone is ook heel erg geschikt om op te gamen.

Tiny Tower valt onder de noemer: verslavend. Het is een spelletje dat je in elke vrije minuut speelt. Het doel van deze game is het maken van een zo groot mogelijke wolkenkrabber. Jij bent de baas en bepaalt hoe en wat er in de toren wordt gebouwd. Dat maakt je automatisch ook de penningmeester, want zonder geld gebeurt er natuurlijk weinig.

Bouwen
Je kunt je wolkenkrabber uitbreiden door er steeds weer nieuwe verdiepingen op te bouwen, het is in het begin dan ook niet meer dan een zielig flatje. Je begint natuurlijk onderaan, met een lobby en een eerste verdieping. Elke lege verdieping die je erop bouwt kun je verbouwen tot  bijvoorbeeld luxe appartementen, pizzeria ‘s en nachtclubs. Niet is te gek.

Bewoners
Door appartementen te bouwen komt er volk wonen in jouw toren, die je werk kan aanbieden in jouw net nieuw gebouwde nachtclub of café. Elke bewoner heeft zijn eigen specialiteit, dus geef ze een passende baan! Bovendien moet je ervoor zorgen dat elke winkel voldoende voorraad heeft, anders draaien ze geen omzet.

Hoe blijer je Tiny Tower bewoners zijn, hoe meer omzet je genereert in je winkels. Via een eigen variant van Facebook, Bitbook, houden de bewoners je op de hoogte van hun sociale leven. Soms wil zich nog wel eens een VIP melden, die kan je op elke gewenste verdieping laten lopen. Ze  genereren meer mensen in je winkel of kopen in een klap de hele voorraad leeg.

bits&bites-app-airmagazine

App
Doordat je af en toe op geld moet wachten  kan het spel lang duren, voornamelijk als je verder in het spel bent en de verdiepingen steeds duurder worden. Het mooie van Tiny Tower is dat het spel doorgaat als je telefoon op standby staat of als je de app verlaat. Als je een dag niet hebt gespeeld kan je ineens heel veel geld hebben, maar dan zijn je winkels wel allemaal out of stock.

Categorie: Games
Taal: Engels
Prijs: Gratis
Compatible met: iPhone, iPad en iPod Touch

Aanbevolen artikelen:

Posted by on augustus 14 2011. Filed under Bits& bites, Infotainment, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

We mogen weerWe mogen weer
Cadeauwinkel