|

Fab(ulous betaalbaar design)

bits&bites
Hou je ook van trendy design spulletjes? Richt je ook het liefste je hele huis in met unieke stukken in plaats van dat het eruit ziet als een Ikea-showroom? Dan is deze app echt wat voor jou.

Design app

Ik ben zo’n beetje vergroeid met mijn iPhone. Sterker nog, ik slaap er zelfs mee, maar daar vertel ik nog wel een andere keer over. Eerder schreef ik over een aantal apps waar je voordelig kleding kunt shoppen van allerlei verschillende merken. Nu heb ik er één ontdekt waarop je allerlei design dingetjes vindt: van Karim Rashid stoel tot sokken, van kettingen tot kleding voor je Barbie, van vibrators tot opbergdoosjes (waar je niet perse je vibrator in hoeft op te bergen).

woon-accessoiresTijdelijke aanbiedingen

De aanbiedingen die je ziet zijn hooguit een week geldig. Een nadeel omdat je soms weleens wilt nadenken over een aankoop, en een voordeel, omdat je soms te veel nadenkt over een aankoop. Daarnaast is er ook maar een beperkte voorraad, en vaak geldt: op =op! Dat maakt een beslissing toch best makkelijk en snel te maken.

Betrouwbaar Duits bedrijf

Nadeel is wel dat de app in het Duits is, maar vaak spreken de artikelen voor zich en als je iets echt wilt kopen dan is de checkout ook makkelijk te overkomen. Als je dat echt een probleem vindt, dan kun je ook naar de site gaan (www.fab.com), deze is volledig in het Engels. De levertijd hangt van het artikel af, wat veelal uit het buitenland komt (waardoor het dus redelijk exclusief is).

Categorie: Lifestyle
Taal: Duits
Prijs: gratis
Compatibiliteit: iPhone, Android

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Aanbevolen artikelen:

Posted by on januari 17 2013. Filed under Bits& bites, Infotainment, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

  • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
  • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...