|

Handige app voor foto’s: Snapseed

airmagazine-gadget-astma-allergie

De iPhone staat bekend om zijn goede camerakwaliteiten en is dan ook volgens de statistieken de meest gebruikte camera op fotocommunity Flickr. In de App Store vind je een hele berg aan apps waarmee je je foto’s kan maken of bewerken. Snapseed is zo’n bewerk app waar je wel elke dag mee zou willen werken.

airmagazine-leukste-apps-vrouwenMet Snapseed is het heel simpel om bijvoorbeeld een stuk van de foto af te snijden of het contrast aan te passen. De app werkt nagenoeg niet met knoppen, maar met touch bewegingen. Stel dat je het contrast wilt aanpassen van je pics . Dan heb je met een vingerveeg een contrastrijk plaatje.

Simpel

Je kan helemaal zelf je foto aanpassen door handmatig de kleuren aan te passen, maar gelukkig zit er ook een Auto Correct functie in die voor jou bepaalt wat er verbeterd moet worden. Wanneer je foto naar je zin is kan je hem heel eenvoudig opslaan in je fotorol. Daarnaast is het mogelijk om je bewerkste snapshots direct op Facebook of Flickr te publiceren, vanuit de app te printen en te mailen.
bits-bites-app

Compatibiliteit

De app is voor iPhone, iPod Touch en iPad geschikt en kan op de iPad gebuikt worden in combinatie met de Camera Connection kit. Zo kan je zelfs RAW foto’s bewerken! Verder worden de formaten JPEG en TIFF ook ondersteund.

Naam: Snapseed
Compatibiliteit: iPhone, iPod Touch en iPad
Categorie: Fotografie
Taal: Engels
Prijs: €3,99

Aanbevolen artikelen:

Posted by on september 4 2011. Filed under Bits& bites, Infotainment, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

  • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
  • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...