|

Het Fotokookboek: Bakken

airmagazine-gadget-astma-allergieNu de feestdagen steeds dichterbij komen worden alle recepten doorgespit om weer de lekkerste gerechten uit de keuken te toveren. De App Store staat dan ook helemaal vol met recepten en tips om het allemaal zo makkelijk mogelijk te maken. Het Fotokookboek is de mooiste die ik tot nu toe heb gezien.

het-fotokookboek-appAdembenemend lekkere foto’s
Iedereen kan bakken met deze app bij de hand. Alles is zeer duidelijk aangegeven in stappen, met adembenemende foto’s. Je zou sommige gerechten van het scherm willen aflikken, vooral op het grote scherm van de iPad kijk je je ogen uit.

De indeling van de app is ook heel simpel, er zijn vier thema’s en in totaal zestig recepten te vinden. Er zijn diverse recepten voor cake, taart, gebak, koekjes en brood.

Wat de ontwikkelaar goed heeft bedacht is het beginscherm van een recept. Je krijgt als eerst een foto te zien met alle ingrediënten, waardoor je heel snel kan zien wat er gebruikt wordt.

Heb je een leuk recept uitgekozen? Je kan de ingrediëntenlijst naar jezelf mailen en deze printen of op je iPhone meenemen naar de supermarkt. Zo vergeet je niets. De app bied zelfs de mogelijkheid om eigen notities bij recepten toe te voegen,bijvoorbeeld als je een bepaald ingrediënt vanwege je voedselallergie wilt vervangen.

Categorie: Lifestyle
Taal: Nederlands
Prijs: €3,99
Compatibiliteit: iPhone, iPod Touch & iPad
De inhoud van de App is ook verkrijgbaar in boekvorm: ‘‘Stap voor stap – Bakken’’

Posted by on december 6 2011. Filed under Bits& bites, Infotainment, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid