|

Top 5 Phone skins

Telefoons en skins; wie gaat nog zonder over straat? Mooi mobiel en vooral met een eigen identiteit is  je Blackberry, iPhone of Samsung Galaxy het verlengstuk van je eigen persoonlijkheid. Van glitters tot retro kleuren, van hoogglans wit tot pantermotief ;er is voor ieder wat wils op de markt.

Online zijn er nog veel meer prachtige skin designs te vinden. In willekeurige volgorde laten we je de top 5  leukste skins en cases zien en ze zijn nog betaalbaar ook.

MijnSchatje-iPhone De geweldige Franse lowbrow kunstenares Mijn Schatje heeft nu ook iPhone case (klikhoesje). Voor 15,- heb je een meesterlijk kunstwerk in huis. Nu is de case  alleen nog te koop voor de 3G, maar we kunnen niet wachten tot de  4G versie te koop is. Marie laat ons niet langer wachten en bel La Marelle op!

Designskins.nl maakt het helemaal bont, je kan kiezen uit ontelbare ontwerpen voor elke gelegenheid. Een lekker hysterisch panterprintje bijvoorbeeld.  Ook is het mogelijk een eigen foto of ontwerp te uploaden,  zodat je vriend/  hond/ BFF als een pasfoto in je portemonnee altijd bij je is. De skins breng je in no time aan en het Designskins team belooft dat de skins makkelijk zonder plakresten kan verwijderen.
designskins-iPhone

Excessorry heeft als slogan Modieuze accessoires + betaalbaar = Excessorry.
Stijlvolle woodenskin hard cases voor je iPad en  houten skins voor je MacBook èn iPhone van uitmuntende kwaliteit. De kans dat je iemand anders met dezelfde case of skin tegen gaat komen is vrij klein,  Exessorry produceert in beperkte oplage. Ook deze Skin is te personalizen met een eigen afbeelding of logo.
Woodenskin-exessorry

Voor de retrolovers onder ons die helemaal Old-School willen gaan; uit de serie Flashbacks de Controller case van Homemade. Al voor  €7 te vinden op Amazon. Er is ook al een calculator van! Leuk te combineren met je insteagram.

Diamonds zijn de beste vrienden van de iPhone moeten ze bij onze oosterburen ilovegng gedacht hebben. In ruil voor€ 100.000 krijg je wel een case van carbon fiber en goud met 600 ingelegde diamanten. Heb je de 4G dan moet je ze wel lief aankijken want zover zijn ze nog niet. Benieuwd of je hem zelf aan je Phone moet klikken.

Je kent het wel, je staat met iemand te praten en ,jahoor,  je hebt je visitekaartje niet bij je. Of nog sterker: je wilt je hotelovernachting betalen met je gold card en die ligt ook nog thuis.

Bescherm jezelf met deze rubberen case met ingebouwde kaartenhouder. Een anti magneet sticker wordt er bijgeleverd. En zo sta je nooit met lege handen, nu nog onthouden om altijd je iPhone bij je te hebben.

Aanbevolen artikelen:

Posted by on augustus 18 2011. Filed under Gadget, Media. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

  • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
  • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...