|

De leukste en liefste instagram katten

Veel van de Airpeople zijn niet de grootste katten en hondenliefhebbers gezien de vacht kan irriteren aan de luchtwegen. Maar ook al heb je last van een allergie voor katten dan nog  kun je veilig genieten vanaf je telefoon..

Naughty kitty

Daarom vandaag een aantal katten op een rijtje. En volgende keer heb ik honden voor je die je echt niet moet missen. Laten we beginnen met Roku. (welke sinds kort ook een vriendinnetje heeft namelijk Hachi)Roku is een zilvergrijze kat met hier en daar wat zwarte lijntjes. Hij is echt al een hele bekendheid op instagram en heeft hier ondertussen 357k volgers. Wat ik ook zo leuk vind aan Roku, hij heeft een beetje schunnige humor. Zoals bij de bovenstaande foto is de tekst ‘Nop. I don’t feel anything hun .. try other pose.’
instagram-instacat-airmagazine

Saved kitty

Dan eentje die voor mij nog vrij nieuw is. Het is een mooie witte ragdoll kitten uit Florida. Te vinden onder de naam Sir Silas. Silas was een kitten die aan de kant van de weg gevonden is door zijn huidige baasjes. Zij hebben goed voor hem gezorgd en nu is hij mooi schoon en zo fluffy ‘i could die’. Silas zit dus nog niet zo erg lang op instagram, maar ik weet zeker dat dit schatje er nog lang op blijft en je kan genieten van dat lieve vachtje.
instagram-instacat-airmagazine

Like a tiger

Er bestaat een kattenras genaamd de bengaal. Dit is een kattensoort wat vooral qua vacht net op een grote bengaalse kat lijkt. Een mooie print en qua karakter vast net zo stout. Dat kunnen wij in ieder geval zien bij een kitten als Peeta. Kijk nu toch eens naar de grote puntige oortjes, en een mooi vachtje toch?

instagram-instacat-airmagazine

Korthaar in Antwerpen

De meeste katten die ik op instagram volg komen uit het verre buitenland. Maar zoeken we het dichterbij komen we uit bij een blauwe Britse korthaar uit Antwerpen, Miew genaamd. Dit is eigenlijk de kat die ik ooit zou willen. Hoe mooi is de combinatie van de vacht met die uitgesproken ogen. De meeste katten volg je eigenlijk enkel binnen, maar van Miew zie je ook wat meer avontuur buiten.
instagram-instacat-airmagazine

Poesje speciaal

En natuurlijk zijn er ook katten die ik volg die niet perse ‘mooi’ zijn zoals de katten hierboven. Maar speciaal zijn en waar iets mee aan de hand is, zoals Mr. Magoo. Mr. Magoo is ook een kat die ooit gered is en je kan al direct zijn mooie tongetje zien. Want Mr. Magoo is een speciaal gevalletje. Zijn het onderste gedeelte van zijn bekje is niet geheel volgroeid waardoor zijn tong er continu uithangt en hij ook anders ademt. Als hij inademt hoor je een soort slurp geluidje. En kijk die grote ogen!
instagram-instacat-airmagazine
Naast deze speciale kat hebben we ook nog Sparkle. Een kat met maar één oog. Maar dat maakt haar niet minder schattig. Met haar ene oog kan ze nog net zulke stoute en stoere streken uithalen als andere katten.
instagram-instacat-airmagazine
En wil je het helemaal speciaal. Ga dan eens kijken bij Murdock. Ook wel the marvelous. Deze lieve kat heeft helemaal geen oogjes meer. Maar zijn gehoor is er niet minder goed om. Overigens net als Dillon, ook een blinde kat. Echter is Dillon voor mijn gevoel soms nog net wat stouter.
En er zijn nog zoveel meer katten. Hieronder een lijstje welke je ook nog kan volgen:
Juniper en Toffee
Bruce
Sauerkraut
Porkchop
Aramis
Mowgli
Mannen houden ook van katten
Hello Possum
Rafael
Leonidus
Cleo
Miu en Naruto
Jenga
Kiki en Miki
Basil en Peanut
Hobbes
Roswell
Bella
Stella
Bug
Ladybug
Professor Pouncy
Jelly
BB
Davy
Gretchen en Leo
Mabel, Usul, Dangercat & Co
Bacon
Bear
Ozzie
Gary
Hank
Mr Mia
Floppit
Mia en Pedro
Sprinkles
Kimchi
Maccha
En zo nog veel en veel meer.. Een goede aanrader om aan nieuwe instagram katten te komen, volg Cats of instagram.

Aanbevolen artikelen:

Posted by on mei 23 2014. Filed under Media, Uitgelicht. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sint 2020Sint 2020
GezondheidGezondheid