|

Minder stress met Clear app

airmagazine-gadget-astma-allergieastma-planning-makenDoor alle to-do apps die er op de iPhone te vinden zijn zie je vaak het bos niet meer. Er zijn er zoveel verkrijgbaar die op elkaar lijken dat een keuze maken niet echt makkelijker wordt. Clear is echter heel goed in to-do lijstjes, doordat de app zo simpel werkt. Je krijgt ineens overzicht wat er belangrijk is en wat je echt snel moet doen. Wie wil er niet een geordend leven waar je telefoon alles voor je voorkauwt?

Navigeren met Clear
Wat opvalt als je de app gebruikt is dat er geen knopjes aanwezig zijn om door de app te navigeren. Je navigeert door verschillende multitouch gebaren te gebruiken. Er zijn drie lagen menu’s aanwezig. De onderste laag is een laag met items, die daarboven is een lijst met al je to-do’s en daarboven zit het hoofdmenu van de gehele applicatie. Je kan door deze lagen navigeren door met je wijsvinger en duim samen te knijpen (pinch-to-zoom). De bediening is in het begin even wennen, maar werkt wel heel simpel en snel.

Heatmap
Op het moment dat je een aardige lijst aan to-do’s hebt opgebouwd staan deze als een heatmap onder elkaar, van geel naar rood. Met een swipe beweging zet je er zo nog een to-do item tussen. Je kan bij de settings in het menu de kleur van je lijsten nog aanpassen.

airmagazine-bitsandbites

Clear is een hele mooie to-do app waar je heel simpel taken in kan opslaan. Met name door de strakke interface en makkelijke bediening een echte aanrader voor iemand die zijn leven op orde wil hebben.

Categorie: Productiviteit
Taal: Engels
Prijs:
€0,79
Comptabiliteit:
iPhone & iPod Touch

Aanbevolen artikelen:

Posted by on maart 11 2012. Filed under Bits& bites, Infotainment, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

We mogen weerWe mogen weer
Cadeauwinkel