|

Muziek maken met Figure

airmagazine-gadget-astma-allergie

Met Figure maak je simpel muziek op je ipod, ipad of iphone. Stel drum,bass en lead in en componeer zo je eigen nummer.

Muziek maken met je ipod

airmagazine-astma-allergieVoor de muzikale mensen onder ons bestaat er nu een app om de kleine minuten waar je even niks te doen hebt vol te stoppen vol muzikaliteit! Betekent dat, dat  je deze app niet kan gebruiken als je geen gevoel voor ritme hebt? Nee. Ook zonder kennis van een instrument of enig gevoel van ritme kan je de leukst beats en liedjes uit deze app toveren. (Gelukkig maar, want ik ben niet bepaald muzikaal ingesteld)

Binnen een minuut een eigen song

Binnen een minuut zet je een herhalend stukje muziek neer wat al snel de nieuwe hit zou kunnen worden op de radio. Door de simpele touch bediening kan je heel gemakkelijk zelf muziek maken door alleen maak het scherm aan te raken. Er dienen drie elementen ingesteld te worden. De drum, bass en de lead, deze samen maken jouw nieuwe liedje compleet. Vergeet niet je track op te nemen, zo kan je hem nog een keer afspelen.

muziek-met-je-ipadNog niet te exporteren

Helaas zit er nog geen functie in om je gemaakte track te exporteren, maar dat is wel een functie die te verwachten is in een volgende update. Het is een leuke app waarmee het voor iedereen mogelijk is om muziek te maken. Tip: gebruik een koptelefoon voor een optimale geluidsbeleving!

Categorie: Muziek
Taal: Engels
Prijs: €0,79
Compatibiliteit:
vanaf iPhone 4, iPod Touch (4e generatie) en iPad

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Aanbevolen artikelen:

Posted by on april 30 2012. Filed under Bits& bites, Infotainment, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

We mogen weerWe mogen weer
Cadeauwinkel