|

Natuurlijke beautyproducten van Burt’s Bees

Burt’s Bees verkoopt fijne gekleurde lippenbalsem met echte bijenwas. Het natuurlijke merk zonder parabenen heeft een complete verzorgingslijn dat zacht voor je huid is.

Labello, lippenbalsem en Vaseline
Ik was een groot fan van de grote pot vaseline. Hup in je tas en meeslepen maar. Maar die vette vingers zijn zo’n nadeel en die grote pot is ook niet echt ideaal. De stick van Labello werkt voor geen meter en de lippenbalsem van de Hema helpt ook niet echt. Toen ik op een zaterdagmiddag de Tuinen binnenliep. Kleine, gekleurde stick van Burt’s Bees lippenbalsem. Door de kleurtjes vind je hem razendsnel terug in je tas en door de toegevoegde bijenwas blijven je lippen langdurig verzorgd.

airmagazine-allergie-eczeemWie is Burt Shavitz?
In 1984 ontmoette bijenhouder Burt Shavitz de serveerster Roxanne Quimby en samen besloten zij kaarsen te gaan verkopen. Gemaakt van de restjes bijenwas van Burt. In 1989 verkopen ze hun producten aan de New Yorkse boetiek Zona. Dit loopt zo goed, dat zij twee jaar later hun eigen lippenbalsem introduceren. De Burt’s Bees Lip Balm, de lippenbalsem die ook de bestseller wordt van het bedrijf. Door het succes van de lippenbalsem besluiten ze zich verder uit te breiden en ook te focussen op natuurlijke cosmetica producten. Zowel Burt als Roxanne zijn perplex dat ze 25 jaar na hun eerste ontmoeting, hun Burt’s Bees een begrip zou worden in het grote Amerika.

Burt’s Bees; natuurlijke verzorgingsproducten
Bij Burt’s Bees draait alles om natuurlijke en persoonlijke verzorgingsproducten die mileubewust zijn. Dit is allemaal om jouw welzijn te optimaliseren en die van de wereld om je heen. alle producten zijn zorgvuldig gemaakt met behulp van het beste dat de natuur te bieden heeft: bijenwas, plantaardige en essentiële oliën, kruiden, bloemen en voldoende mineralen. De combinatie van al deze ingrediënten zorgen voor comfort en verzachting.

natuurlijke-beauty-productenParabeenvrije verzorging
Voor Burt’s Bees betekent de term ‘natuurlijk’ maar één ding. Het betekent: geoogst uit de natuur. Dat is wat Burt’s Bees is, voor staat en wat ze willen. Ze gebruiken bijvoorbeeld ook alleen maar natuurlijke kleuren. Kleuren die bewezen hebben dat zij veilig en milieubewust zijn. Dit merk is niet schreeuwerig of heftig. Het imago is lief en perfect voor dames die houden van natuurlijke producten die uiteraard niet op dieren zijn getest. De Burt’s Bees producten bevatten bijenwas en honing, maar ook limoen, granaatappel, pepermunt, aloë vera, amandel, kokos en zonnebloemolie. Ook zijn de proucten vrij van parabenen en glycol.

Ik word vrolijk van de stick van Burt’s Bees in mijn tas, van het kleurtje op mijn lippen en van de bijenwas. Als kind kreeg ik natuurlijk altijd het wonderpotje van Oriflame, ook bijenwas, maar in stick-vorm kan ik zeggen: ideaal.

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Aanbevolen artikelen:

Posted by on augustus 27 2013. Filed under Infotainment, Media/Infotainment, Nader onderzocht. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

  • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
  • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...