|

Minder OV stress met de Ov Butler app

airmagazine-gadget-astma-allergieMet de OV Butler app kun je simpel je saldo bekijken, geld terugvragen en je reiskosten bekijken.

airmagazine-bits-bitesMinder stress in het ov door app
Met de must have app Ov Butler verminder je je ov stress geheid Sinds dat het reizen met een OV-chipkaart verplicht is in het openbaar vervoer moet je de kaart regelmatig opladen en natuurlijk niet vergeten in en uit te checken. Maar als je haast hebt is het niet echt handig als net je saldo te laag is of vergeet uit te checken na een lange treinrit. Met de OV Butler app kan je heel simpel je saldo zien en je tegoed terug claimen mocht je vergeten zijn uit te checken.

Registreren voor OV Butler
De Ov Butler app werkt samen met zowel mensen die hun OV-chipkaart hebben geregistreerd via ov-chipkaart.nl als met de anonieme OV-chipkaarten. Om een anonieme kaart te kunnen gebruiken moet je je wel registreren op de site, waardoor de anonimiteit vervalt.

Het overzicht bewaren
Door de strakke interface die de app biedt kan je precies de geschiedenis zien van de reizen die je de laatste 7 dagen hebt gedaan. Ook de kosten van de reis worden zorgvuldig per reis ingedeeld. Mocht je vergeten zijn uit te checken wordt er een behoorlijk geldbedrag van je kaart gehaald, deze kunnen oplopen tot 20 euro. Het bedrag kan je met een aantal tikken terug claimen bij de vervoersmaatschappij. Vrijwel alle vervoersmaatschappijen worden ondersteund.

Categorie: Reizen
Taal: Nederlands
Prijs: Gratis
Compatibiliteit: iPhone

Posted by on februari 26 2012. Filed under Bits& bites, Infotainment, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

  • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
  • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...