|

Pure®RainDrop is een vermomming

Waarom moeilijk en duur doen als het ook duurzaam kan. De Pure® RainDrop is een regenton vermomd als regendruppel. Het reservoir vangt het hemelwater op en de geïntegreerde gieter is altijd klaar voor gebruik. En zo val je niet van de regen in de drup maar heb je een stuk design op je balkon of in de tuin hangen.

Pure® RainDrop

Is een ontwerp van Bas van der Veer die hiermee in 2009 afstudeerde op de Design Academy. “A drop of Water” is een geweldige innovatie op het gebied van milieu vriendelijkheid waarmee je op een goedkope en slimme manier regenwater kan hergebruiken. voor  de regenton met een literinhoud van 75 liter (incl kan) Ben je €200,- kwijt. De 35 liter mini, die inclusief kan gaat voor €60,- over de toonbank. De gieters zelf,zijn er in 5 frisse kleuren en apart te verkrijgen.

design-academy-awardHet ontwerp van Bas, is niet onopgemerkt gebleven want na het winnen van de René Smeets Award en een succesvolle presentatie in Milaan en op de Dutch Design Week, is de Nederlandse regendruppel op de internationale markt verschenen. In de collectie van 2011 van Elho is de raindrop opgenomen en het beloofd een groot succes te worden.

De Pure® RainDrop is dit jaar voor de consument te koop in de lokale tuincentra. Je moet alleen nog op zoek naar een geschikte regenpijp!

Posted by on april 4 2011. Filed under Gadget, Media, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

3 Comments for “Pure®RainDrop is een vermomming”

 1. Hij staat op #1 van mijn wensenlijstje… alleen nog ff een klein bochtje in mijn regenpijp leggen en ik ben er klaar voor!

  • Hoi Kirsti,

   Heb je de pure raindrop inmiddels gekocht? Ik was bang dat de inhoud van 75 liter te klein zou zijn. Wat is jouw ervaring.
   Danken groeten
   Ed

Leave a Reply

Vertel het door

GezondheidGezondheid