|

Smartphone en tablet accessoires bij Gear Factory

Op je gemak een nieuwe gadget voor je tablet uitproberen, het verschil tussen hoofdtelefoons beluisteren of een nieuw hoesje voor je smartphone kopen; bij het nieuwe winkelconcept Gear Factory vind je de hipste en nieuwste accessoires voor je smartphone en tablet vinden.

modako-gearfactory

Bijzondere gadgets en sleeves van Modako

Offline is het best lastig om originele en betaalbare cases en sleeves te vinden en online heb je nooit echt de mogelijkheid om de gadgets die je leuk vindt echt te proberen. Bij de nieuwe gadgetstore in Rotterdam, Gear Factory, zitten de cases, koptelefoons en andere accessoires niet in de verpakking, maar kunnen allemaal vastgepakt en uitgeprobeerd worden. De gadgets en merken die bij Gear Factory te koop zijn, zoals de geruite en gestreepte sleeves van Modako, kun je vaak nog  nergens anders krijgen .

 gadgets-winkel-rotterdam

Offline en online winkelen

Wanneer je het druk hebt met je werk en studie zijn de winkels vaak al bijna dicht als je de deur achter je dichtdoet. Gear Factory speelt daar handig op in en is op werkdagen geopend tot zeven uur. Is dat nog te vroeg voor  je, of wil je nog een nachtje slapen over je nieuwe favo gadget, dan kun je  ook in hun online shop terecht.

Gear Factory
Hartmanstraat 22a, Rotterdam

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Aanbevolen artikelen:

Posted by on augustus 25 2013. Filed under Gadget, Media, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

  • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
  • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...