|

Wintersport app: Sneeuwhoogte+

airmagazine-gadget-astma-allergie
De kerstvakantie is officieel begonnen en de meeste mensen hebben de ski’s er al bij gepakt. Met de Sneeuwhoogte+ app is het mogelijk om op verschillende skigebieden de stand van zaken te bekijken.

sneeuw-hoogte-app-iphonePerfecte wintersport app
Op het moment dat je de app voor het eerst opent wordt er direct naar je bestemming gevraagd. Er staan tientallen bestemming alfabetisch op een rijtje waar je uit kan kiezen. Zodra je je bestemming hebt gevonden wordt er direct informatie weergeven van groot belang is tijdens je verblijf. Informatie als de sneeuwkwaliteit, laatste sneeuwval, aantal skiliften is heel snel opgehaald.

Switch tussen sneeuwgebieden
Doordat je meerdere gebieden tegelijk kan toevoegen is het heel makkelijk om te switchen en deze ook in de gaten te houden, zou hou je een favorieten lijstje bij. Mocht er op jouw in jouw favoriete skigebied sneeuw vallen? De app brengt je direct op de hoogte door middel van een notificatie. Behalve sneeuw zit er nog meer in de app verwerkt. Zo kan je de weersverwachtingen bekijken voor de hele week, er wordt zelfs onderscheid gemaakt tussen het weer op de berg en in het dal.

kaartje-sneeuw-telefoonHandige updates
Een van mijn favoriete functies is ‘‘updates’’. Mensen die in het gebied aanwezig zijn kunnen een updateschrijven, zoals: ‘’ Heerlijk kunnen skiën, wel veel wind dus soms wat koud’’. Zo weet je direct wat je in dat gebied kan verwachten.

Tip
Let op: Internetten in het buitenland via een 3G verbinding kost veel geld. Schakel dan ook altijd de 3G functie uit zodra je de grens over gaat. (Instellingen > Algemeen > Netwerk > Schakel 3G in aan/uit)

Categorie: Sport, het weer
Taal:
Nederlands
Prijs: Gratis
Compatibiliteit: iPhone, iPod Touch en iPad

Wil je op de hoogte gehouden worden en meedoen aan alle  winacties? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Posted by on december 27 2011. Filed under Bits& bites, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid