|

Tweetbot; fijn twitteren vanaf je iPod Touch

airmagazine-gadget-astma-allergie

Twitter, twitteren, getwitterd. Bijna iedereen twittert en het staat als werkwoord in de van Dale. Er bestaan dan ook heel wat verschillende apps die je kan gebruiken om je dagelijks hoeveelheid tweets de wereld in te helpen. Vandaag bespreken we Tweetbot.

App met persoonlijkheid
Wat is er dan zo anders aan Tweetbot? De makers van de app geven het in de beschrijving al aan; het is een app met een persoonlijkheid. Zonder twijfel de best uitziende twitter-app die te vinden is. De hele ervaring is anders dan bij de concurrenten.

Sexy app
De achtergrond van de hele app is grijs, dat oogt veel rustiger en zorgt er voor dat je de teksten makkelijker kunt lezen. Ook de knoppen zijn strak en zien er gelikt uit. Door middel van verschillende geluidjes wordt je op de hoogte gebracht als er bijvoorbeeld een nieuwe tweet beschikbaar is of je zelf een tweet hebt verstuurd.

Handige swipe functies
Natuurlijk worden alle standaard functies van Twitter ondersteund, zoals hashtags en @’s naar je volgers. Door met een simpele swipe naar rechts te vegen op een tweet die begint met @ kun je de complete conversatie tussen die personen zien. Geef je een swipe naar links dan worden er gerelateerde berichten getoond. Door dubbel op een bericht te tikken krijg je direct het profiel te zien van degene die de tweet verstuurd heeft. Tevens kan je meerdere timelines gebruiken in deze twitter-app, je kan heel gemakkelijk switchen tussen je verschillende accounts.

Tweetbot
Categorie:Sociaal
Taal: Engels
Prijs: €2,39
Compatibiliteit: iPhone en iPod Touch only

Posted by on oktober 9 2011. Filed under Bits& bites, Infotainment, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid