|

Valentijns apps

airmagazine-gadget-astma-allergieDe handigste apps die je helpen je valentijnsdag nog leuker te maken. Van hapje tot drankje tot film, alles regel je met je telefoon.

Pathé (gratis)
Een romantische film voor twee. Heel simpel en snel te regelen met wat tikken op je iPhone. Met de Pathé iPhone app kan je het hele aanbod aan films bekijken en kun je direct tickets bestellen. Dit werkt veilig met PayPal, creditcard en de Unlimited Card. Je krijgt de boekingsbevestiging direct op je iPhone kan kan je door middel van een barcode af laten lezen vanaf je scherm op een ticketmachine in de bioscoop. Ook kan je elke Pathé vestiging bekijken en de filmtijden raadplegen.

Jamie’s Recipes (gratis)
Wil je je uitsloven en een heerlijk diner op tafel toveren? De app van chefkok Jamie Oliver helpt je bij het vinden en maken van een perfecte smaaksensatie. Behalve dat de foto’s van gerechten er heel er smaakvol uitzien, zit de app overzichtelijk en qua design goed in elkaar. Er staan tien recepten in die je op weg helpen met video instructies. Ook is het mogelijk om bepaalde recepten in de app aan te schaffen. Mocht je een recept hebben uitgekozen krijg je een handig lijstje met de benodigdheden voor als je boodschappen gaat doen. Vergeet de kaarsen niet!

iVideo Cocktails (€2,99)
Letterlijk een barman op zak. Met deze app schud je zo de meest creatieve cocktails uit je mouw. Door middel van duidelijke video’s worden de cocktails bereid. Het enige wat jij hoeft te doen is de instructies opvolgen. Mocht je totaal geen idee hebben wat voor cocktail je wilt maken, met de random cocktail generator is het mogelijk om er eentje voor je uit te laten kiezen. Na overmatig gebruik van deze app is het verstandig om de TXXI app (gratis) ook te downloaden. Je kan dan zonder te bellen een taxi bestellen

Posted by on februari 12 2012. Filed under Bits& bites, Infotainment, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid