|

Veelzijdige foto app; Camera+

airmagazine-gadget-astma-allergie

Door de opkomst van smartphones is het maken van een foto op je telefoon doodgewoon geworden. Ze maken tegenwoordig hele mooie foto’s en komen qua kwaliteit goed in de buurt van een echte fotocamera. Er zijn talloze apps, zoals Camera+ te vinden die je met smartphone gemaakte pics nog beter maken.

Snelle verwerking met Camera+
Camera+ is een fotografie- app waarmee je meer mogelijkheden hebt dan de standaard camera- app van Apple. Eén van de redenen waarom ik Camera+ gebruik om mijn foto’s te maken is snelheid. De tijd die er is tussen het maken van een foto is heel klein, waardoor je super snel weer de volgende foto kunt schieten. De foto’s worden namelijk op de achtergrond verwerkt, zo mis je niks!

Aanpassingen
De retro filter moeten natuurlijk niet ontbreken, want dat is helemaal hip. Je kunt direct na het maken van je foto de look veranderen met één van de leuke filters die aanwezig zijn. Het is ook mogelijk om wat geavanceerdere bewerkingen op je foto’s los te laten. Direct als je een foto hebt genomen krijg je de mogelijkheid om een beeldcorrectie te kiezen. Bijvoorbeeld als je je foto op een bewolkte dag hebt genomen kies je ‘‘cloudy’’ om de foto te corrigeren.

handige-camera-app-airmagazineTimer en stabilisator
Er zitten nog een aantal hele handige functies in de app gestopt. Je kan vooraf de kwaliteit van de foto’s instellen. Ruimtebesparend, je kunt je foto’s zo gemakkelijker versturen per e-mail. Er zit ook een stabilisator in, wat heel handig kan zijn voor als je bijvoorbeeld in een auto zit en een foto probeert te maken. De timer en burst functie zijn heel handig voor als je een standaard hebt of een dock. Met de timer kan je een tijd instellen voordat de app een foto maakt en met burst kan je de cameraknop ingedrukt houden. Dit kan heel erg handig zijn bij snel bewegende voorwerpen of actie foto’s, let wel op dat de kwaliteit er op achteruit kan gaan.

Categorie: Fotografie
Taal:
Engels
Prijs:
€0,79
Compatibiliteit:
iPhone, iPod Touch & iPad

Aanbevolen artikelen:

Posted by on november 6 2011. Filed under Bits& bites, Infotainment, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid