|

Wordfeud

airmagazine-gadget-astma-allergie

Wordfeud is de game die iedereen wel lijkt te spelen. Wordfeud is eigenlijk niets meer of minder dan Scrabble, alleen kan je het direct opnemen tegen 3 miljoen andere mensen van over heel de wereld.

Het spel is in gebruik heel simpel, door drag en drop te gebruiken kan je de meest leuke combinaties maken. Het is dan ook slim om een woordenboek bij de hand te hebben om de creatievelingen op vals spelen te betrappen. Wordfeud bevat woordenboeken in verschillende talen, waaronder Nederlands.

Vrienden
Uiteraard is het mogelijk om je vrienden toe te voegen om samen een potje Wordfeud te spelen. Deze app is perfect voor de momenten dat je even niks te doen hebt of in de bus zit. Je kunt tot 30 verschillende potjes tegelijk spelen. Je hoeft niet steeds bij een game aanwezig te zijn, je krijgt namelijk een notificatie wanneer je tegenstander een zet heeft gedaan. Door middel van de chatfunctie kun je ze op de hoogte houden.

app-allergie-astma-airmagazine-air
De hele wereld

Wie heeft er tegenwoordig geen smartphone? Het bijzondere van Wordfeud is dat hij compatible is met de iPhone, maar ook met Android. Je kunt dus ook tegen Android gebruikers een potje Wordfeud spelen. De ontwikkelaar heeft laten weten dat er ook een versie voor de iPad aankomt.

Het spel is helemaal gratis te downloaden via de App Store. Via een In-App aankoop (€2,39) kan je de volledige versie van het spel kopen, waardoor je niet meer wordt door de vele reclames gestoord wordt. Je hebt dus eerst de mogelijkheid om het spel uit te proberen voordat je geld uitgeeft.

Categorie: Games
Taal: Woordenboeken aanwezig voor: Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Noors, Zweeds en Deens
Prijs: Gratis (€2,39 voor volledige versie)
Compatibiliteit: iPhone, Android

Posted by on september 18 2011. Filed under Bits& bites, Infotainment, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Wordfeud”

  1. Ik heb de app nog niet,maar het klinkt wel echt als een leuk spelletje om te doen.

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid