|

AIFW en Mijn Speciale Uitrusting

De AIFW is begonnen en Airmagazine is er bij, met perspas en al!Vele shows zullen bezocht worden door verschillende mensen uit ons team. De fashionshows bijwonen gaat voor mij met mijn astma niet zonder slag of stoot, ik neem mijn Speciale  Uitrusting mee om er een succesvolle fashionweek van te maken.

Vanavond, vrijdagavond 28-1 woont Daniëlle de show van Monique Collignon bij, hoe geweldig is dat! De dag erna reis ik zelf af naar Amsterdam waar ik, hoe spannend, de perspas bij de balie af mag halen en de Supertrash show mag zien. Ik mag zelfs foto’s maken. Van mijn dreamteam zijn Anita, Daniëlle en Barbara ook aanwezig, dus dat wordt supergezellig. Zondag  zijn Tommy Girl en Pluus van de partij bij Hunkemoller, daar zul je volgende week over lezen op Airmagazine.

Ikzelf bezoek de show van Supertrash èn de afterparty. Waarom? Omdat ik door mijn astma en allergie te moe en overgevoelig ben om alle fashionshows in de Westergasfabriek te bezoeken en steeds heen- en weer te reizen.

Maar ik verheug me er enorm op en heb mijn strijdplan om de AIFW zo astma- en allergie vrij mogelijk door te komen al klaar liggen!

amsterdam-fashion-week-11-olcay-gulsen

Ik probeer extra rust te nemen. Vanavond vroeg slapen dus. Eenmaal aangekomen bij de AIFW  in Amsterdam blijf ik zo lang mogelijk buiten staan, ik ga pas naar binnen als  het moet, dan heb ik ook geen last van alle parfum. En ik neem mijn Speciale Uitrusting mee.

Mijn Speciale Uitrusting

Sowieso neem ik de spullen die ik iedere dag in mijn tas heb zitten mee.

Ventolin plus voorzetkamer ,voor als ik het benauwd heb.
Nalcrom. Als ik iets wil eten en geen sushitent kan vinden.Ik ben namelijk allergisch voor noten, kruiden en allerlei soorten fruit. Probeer dan maar eens spontaan ergens te gaan dineren!Antihistamine. Voor als er toch iets misgaat.
Een sjaal. Om voor mijn gezicht te houden als er rook of parfum in de buurt is.
Flesje water.
HTC touch pro 2
Make up
Kauwgom

En daarbij stop ik ook al deze spullen in mijn auto:

Serevent en Alvesco. Mijn gouden duo om mijn longen ontstekingsvrij en open te houden.
Cola en Red bull. Als ik het benauwd heb helpen deze twee vrienden me altijd.
Outfit voor ’s avonds. Ik hang mijn kleding in de auto en kleed me vlak voor ik naar de show ga om.
fashion-week-airmagazine-backstage-aifw Camera!

Het is een hele lijst, maar met deze voorzorgsmaatregelen kan ik  vrij en onbezorgd rondlopen, van de show genieten, met leuke mensen praten en heel veel plezier hebben.
Ik weet ook al wat ik aan ga doen, mijn paarse jurkje van Karen Millen deze suède laarzen van Miss Sixty.

Als jij naar iets superleuks gaat, hoe bereid jij je dan voor?

Maak je je dan ter plekke nog druk of ben je juist te onbezorgd? vertel het ons en mail je verhaal naar  reallife@airmagazine.nl!

Posted by on januari 28 2011. Filed under Backstage, Real life, Real life/Future. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid