|

Airmagazine bestaat 2 jaar!

airmagazine-asmta-allergie-jarig


Airmagazine is vandaag twee jaar online!Ik heb in die twee jaar veel gelezen  over astma, allergie en eczeem,feestjes bezocht, beroemdheden ontmoet en heel veel leuke, gedreven en getalenteerde mensen leren kennen.

Het ontstaan van Airmagazine

De eerste dag van mijn kerstvakantie 2009 ging ik zitten en begon te typen. Ik was het zo zat om naar feestjes te gaan waar ik ziek werd van de parfum, om cadeautjes te krijgen waar ik allergisch voor was, om niet begrepen te worden als ik een afspraak niet kon maken. En om alleen maar informatie te kunnen vinden op plekken waar ik bijna meegezogen werd in de negatieve sfeer die er hing. Alle uren die ik met mijn vriend had gefilosofeerd over  iets wat zou kunnen vertaalden zich in een plan. Alles wat ik wilde schreef ik op tot ik precies wist hoe mijn hotspot zou worden. En we zetten de eerste stap. We bedachten een naam en we onderzochten wat een goed plan van aanpak zou zijn. Airmagazine werd uitgewerkt, ontworpen, gebouwd en kwam na 9 maanden( ok, plus twee maanden finetunen van de site) officieel online, op 9-11-10.

airmagazine-2-jaar-astma-allergieFab & famous

Twee jaar geleden had ik niet kunnen bedenken dat Airmagazine me zoveel goeds zou brengen.  En met wie ik ook praat, waar ik ook zit, cappuccino drinkend met een beroemde styliste in de George of tijdens een shoot kletsend met de gorgeous vriend van de meest sexy vrouw van Nederland, het gesprek gaat vaak binnen een minuut over allergie of astma. Heel eventjes maar soms, maar lang genoeg om even een klik te hebben, iemand echt een beetje te leren kennen. En dat is echt een voorrecht.

Go big or go home

Airmagazine maakt mijn weinige uitjes bijzonder, want omdat mijn longen op werkelijk alles reageren kies ik extreem selectief. Dus ik slaap of kijk, in mijn joggingbroek, tv -series met vriendlief, of ik doe mijn Karen Millen jurk aan en heb een luxe lunch met de Modemeisjes Ek jurkjes launch, rij in privétaxi naar Düsseldorf om Cindy Crawford te zien en interview voetballer Royston Drenthe.

Airmagazine maakt mijn slechte dagen draaglijk, want alle Air- girls, schrijfster of lezeres,  beuren me op, snappen hoe ik me voel en praten me naar de dokter als ik zelf nog twijfel of ik me aanstel. Ze  hebben handige tips, aangeleverd als artikel of als whatsapp berichtje.

airmagazine-2-jaarEchte Air-girls zeuren niet

Ze zeuren nooit,  klagen nooit, zelfs niet als ze zes weken doodziek in bed liggen en zijn altijd enthousiast. Soms te, want ze moeten zelf, net als ik, hun grenzen nog leren kennen. En zo leren we van elkaar. Want ik kan  boos worden als iemand met zware astma door blijft lopen terwijl ze rust moet nemen, maar als ik zelf in die situatie zit word ik genadeloos teruggepakt.

Anders is ook gewoon

Air- girls vinden dingen vervelend voor elkaar, maar niet vreemd of zielig. Dus hoe fijn is het om samen met het team af te spreken. Nooit uit hoeven leggen dat je een ruimte uit vlucht vanwege de parfum of rook, nooit hoeven excuseren dat je te moe bent en  gewoon kunnen zeggen hoe het is zonder na te denken of je aanstellerig, klagerig of te fit ( “Maar je ziet er zo gezond uit! “) overkomt.

leukste-feestje-2012Al jullie tips, mails, facebook berichten, complimenten en uitnodigingen geven me het gevoel dat we goed werk doen, dat Airmagazine jullie echt een leuker en gemakkelijker leven geeft, precies wat mijn streven was. Jullie hebben mijn leven in ieder geval leuker en makkelijker gemaakt. En daar wil ik jullie voor bedanken.

Waar is dat feestje?

En hiermee roep ik de komende maand uit tot verjaardagsmaand! We gaan jullie verwennen met de leukste cadeautips zodat je weet wat je in december op je wishlist kunt zetten en  je kunt geweldig leuke airproof items winnen zodat je helemaal fabulous de decembermaand inzweeft. Doe je mooiste kleding aan en neem wat airproof lekkers. Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en doe mee met onze winacties. Schrijf je in voor de nieuwsbrief,volg ons op Pinterest, instagram, facebook of twitter.

Posted by on november 9 2012. Filed under Backstage, Real life, Real life/Future. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 Comments for “Airmagazine bestaat 2 jaar!”

  1. GEFELICITEERD !!!! Op naar het 5-jaar jubileum <3

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid