|

Airmagazine bezoekt Mercedes Benz Fashion Week

De Mercedes Benz Fashion Week  is donderdag 23 januari van start gegaan en zoals gewoonlijk is ook Airmagazine weer van de partij.  Onze  invites , onze astma medicatie en aanverwante artikelen liggen klaar, batterijen zijn opgeladen, de laatste uitdaging is bedenken wat we aandoen.

airmagazine-bezoekt-fashionweek-astmaWelke shows bezoekt Airmagazine tijdens de Fashion Week

Wij Air- girls houden enorm van kleding , mooie dingen en mode. Dus we zijn helemaal exited om bij alle modeshows te zijn. Vanavond, vrijdagavond 24-1 woont Merel de show van Francisco van Benthum bij. De rest van de week was ze druk met haar expositie in Den Haag, Transition.  Zaterdag bezoekt de pas verhuisde Sarah  de Clarks shoe design award 2014.  Anne Sara en Charlotte, die nu stage loopt bij Elle, hoe cool, bezoeken Ready to Fish en MaryMe- JimmyPaul voor Airmagazine.  Zondag bezoeken Femke en ik Dorhout Mees en Rebecca Ward . En ikzelf Tony Cohen, helaas hebben we daar maar 1 kaartje voor. Vooral naar Dorhout Mees kijk ik uit, vorige editie van de AFW ben ik  al voor het begon weggelopen omdat er rookmachines aanstonden en ik gelijk tegen een astma aanval aanzat. Maandag is dan nog Dennis Diem, een show die Peter voor ons bezoekt.fleur-airmagazine-afw

Modeshows en events bezoeken met een longaandoening

Ikzelf bezoek dus maar een paar shows, terwijl ik met mijn jaar modeacademie, en diploma styling enorm van mode hou. Waarom? Omdat ik door mijn astma en allergie te moe en overgevoelig ben om alle fashionshows in de Westergasfabriek te bezoeken en steeds heen- en weer te reizen. Zo heb ik vanmiddag een interessante bijeenkomst van VIDM, maar  dat betekent dat ik morgen heel rustig aan moet doen en rook- en parfumprikkels moet vermijden anders ben ik zondag te ziek om te gaan. De fashion week is altijd een aanslag op mijn gezondheid, vooral wanneer  zoals afgelopen jaar er alleen een open wachtruimte voor de shows is waar iedereen vrolijk rookt.  En volgende week vier ik mijn verjaardag, die wil ik niet combineren met een longinfectie!
hunkkemoller-show

Fashion en leven met ernstige allergische astma

De komende dagen zul je op Airmagazine dus extra veel fashion zien. We facebooken ook iedere dag een van onze golden oldies artikelen die je misschien niet kent, zodat je ook als je niet zo van de fashion bent gewoon lekker kunt doorlezen. En, ik ga ploggen! Een aantal dagen hou ik  een fotodagboek bij, net als 10e, om te laten zien hoe een vrouw met ernstige allergische astma haar leven indeelt. En hopelijk heb je er iets aan.
finale-jimmypaul

Beeld: Romy vd Boogaart, Airmagazine

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Aanbevolen artikelen:

Posted by on januari 24 2014. Filed under Real life, Real life/Future. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

 Sint 2020 Sint 2020
GezondheidGezondheid